SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Laporta fa fora el tècnic del filial i els caps de la base

I Guillermo Amor, director de relacions

Guillermo Amor, el fins ara cap de relacions institucionals.

Guillermo Amor, el fins ara cap de relacions institucionals.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona ha iniciat una neteja en el futbol base blaugrana. Ahir el club va acomiadar l’entrenador del Barça B, Javier García Pimienta, que tenia un any més de contracte i a qui fa uns dies el club li havia confirmat la seua continuïtat. El seu substitut podria ser Sergi Barjuan.

D’altra banda, Álex García tampoc seguirà al capdavant del departament d’observadors del club. Quant a executius del futbol base, es prescindirà també de Jordi Roura i Aureli Altimira, fins ara màxims responsables del planter.

El club blaugrana també va acordar la rescissió del contracte de Guillermo Amor, director de Relacions Institucionals i Esportives des de l’octubre del 2017 i portaveu del club després dels partits del primer equip i dels sortejos de la Lliga de Campions.

En un altre ordre de coses, el defensa blaugrana Gerard Piqué, en una xarrada a la plataforma Twitch amb l’influencer Ibai Llanos, va assegurar que “si demà em diu Koeman que me n’he d’anar, deixo el futbol. No jugaré a cap equip que no sigui el Barça”.

L’Inter de Miami espera poder fitxar Messi Jorge Mas, copropietari de l’Inter Miami de la Major League Soccer, va assegurar que confia que Messi s’hi unirà si decideix anar-se’n del Barça. Mas va dir que ell i l’altre copropietari David Beckham estan decidits a portar talent mundial.

Casillas inaugura a Àvila un camp Cruyff Court L’exfutbolista del Reial Madrid Iker Casillas va inaugurar ahir a Àvila la Cruyff Court Fundación Iker Casillas, exercint com a padrí d’aquesta pista que forma part del projecte de la Fundació Cruyff.

tracking