SEGRE

DEPORTES

Pedri: “És un somni ser a l'Eurocopa”

És el futbolista espanyol més jove a debutar en un gran torneig

El blaugrana va atendre ahir la premsa després del debut europeu.

El blaugrana va atendre ahir la premsa després del debut europeu.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El blaugrana Pedri, un dels millors d’Espanya en l’estrena a l’Eurocopa, es va mostrar ahir molt content pel fet d’haver-se convertit en el futbolista més jove a debutar amb la selecció espanyola a la fase final d’un gran torneig, al fer-ho amb 18 anys i 201 dies. “No m’imaginava ser aquí, i menys sortir titular al primer partit de l’Eurocopa. És un somni per a qualsevol nen ser aquí”, va assenyalar.

“Volia agrair a tots els entrenadors que he tingut durant la meua carrera, tots m’han aportat moltes coses; des de Pepe Mel a Las Palmas, que va apostar per mi, fins a Koeman i Luis Enrique. És un orgull ser el més jove a debutar en una Eurocopa a Espanya”, va afegir. “Els missatges que més m’agraden són els de la família, són una injecció d’energia per a mi”, va postil·lar.

L’Associació Sueca denuncia que el seu davanter Berg ha rebut insults i amenaces per haver fallat un gol

Sobre el partit amb Suècia, en què Espanya no va passar de l’empat malgrat merèixer la victòria, va dir que “van dominar de principi a fi” i es va mostrar segur que “arribaran els gols”, a més de sortir en defensa d’Álvaro Morata, que una part de l’afició va xiular durant el partit. “Ell se sent molt bé, és molt fort de cap. És un gran jugador, ens dona molt. Està tranquil, sap que els gols arriben sols. Estic segur que a partir d’ara, entraran”, va declarar en roda de premsa.

“Tenim un molt bon grup i les coses sortiran soles amb el temps. Morata té prou confiança, té molt cap per a això i sap suportar-ho. Estic segur que al següent partit marcarà”, va prosseguir. En aquest sentit, va desitjar que els xiulets es transformin en aplaudiments a l’equip. “És molt millor jugar quan la gent t’aplaudeix que quan et xiula”, va manifestar.

D’altra banda, l’Associació Sueca de Futbol ha informat la policia del país que el davanter Marcus Berg ha rebut insults greus i amenaces a les xarxes socials després de fallar una ocasió clara de gol al partit contra Espanya.

tracking