SEGRE

BÀSQUET CAMPIONAT D?ESPANYA PRIMERA DIVISIÓ

Cita històrica del CB Lleida per buscar l'anhelat ascens

Juga des d'avui a Alhaurín de la Torre per una plaça a la Lliga Femenina 2

La plantilla i el cos tècnic de l’Ekke CB Lleida a l’hotel en el qual es concentraran durant el Campionat d’Espanya.

La plantilla i el cos tècnic de l’Ekke CB Lleida a l’hotel en el qual es concentraran durant el Campionat d’Espanya.CB LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ekke CB Lleida afronta des d’avui a la localitat malaguenya d’Alhaurín de la Torre una cita històrica, el Campionat d’Espanya de Primera Divisió Femenina, un torneig que atorgarà sis places d’ascens a la Lliga Femenina 2. El conjunt d’Albert Puig, campió de Catalunya i subcampió de l’interautonòmic que es va disputar a les Balears, obre avui (17.30) la fase de grups enfrontant-se al Distrito Olímpico, demà (20.15) jugarà contra l’amfitrió Alhaurín de la Torre i dissabte (17.30) s’enfrontarà al Loiola.

Els dos primers classificats aconseguiran l’ascens a la que la temporada vinent passa a ser la tercera categoria estatal, mentre que el tercer i quart hauran d’afrontar diumenge la repesca. L’altre grup està format per Fundació Asnimo, València Basket B, Universitat de Lleó i Dobuss Còrdova.

Puig va assenyalar ahir que per a les jugadores del CB Lleida “ser a l’Estatal ja és un premi. No esperàvem arribar tan lluny, però ara volem que la festa sigui completa.

Som conscients que hi ha equips molt potents, amb jugadores de categoria superior que han volgut prolongar la temporada. La pressió és per a aquests equips.

Nosaltres serem competitives i farem el bàsquet que ens ha caracteritzat durant aquests mesos”, va afegir el tècnic després d’arribar a terres malaguenyes. El club ha pogut fer front a aquesta definitiva fase d’ascens a la Lliga Femenina 2 després de cobrir els 12.000 euros extres a través de dos firmes col·laboradores del Força Lleida, Paeria i també gràcies a una campanya de finançament col·lectiu.

L’equip lleidatà va arribar ahir a Alhaurín de la Torre després de 12 hores de viatge en dos furgonetes i va superar els tests sanitaris previs al torneig. La jugadora Silvia Lafuente haurà de viatjar avui amb tren després d’un examen universitari.

tracking