TENIS TAULA COPA DEL REI

El Borges, subcampió de la Copa del Rei de tenis taula

Perd a la final contra el Priego, que conquereix el doblet després del títol de Lliga || Brodd avança els lleidatans, però els cordovesos acaben remuntant

Els tres jugadors del Borges, a l’esquerra, al podi de la Copa del Rei de tenis taula.

L’Asisa Borges Vall va tancar ahir la temporada amb el subcampionat a la Copa del Rei, després de perdre (1-3) a la final contra el Cajasur Priego, equip que va conquerir el doblet després del títol de Lliga. El conjunt lleidatà es va avançar amb la victòria de Viktor Brodd, però els cordovesos van acabar remuntant i es van alçar amb el vuitè campionat de la seua història.

Brodd va sumar el primer punt per al Borges després de batre l’hongarès Daniel Kosiva per un ajustat 3-2 (7-11, 11-8, 11-13, 12-10 i 11-8). Tanmateix, Marc Duran no va poder donar continuïtat al triomf del suec i al segon partit va perdre amb el portuguès Diogo Carvalho.

El jugador del Priego es va imposar per 1-3 (11-9, 3-11, 8-11 i 2-11). En el tercer duel, els cordovesos van capgirar la final amb el triomf de Carlos Machado sobre Joan Masip per 1-3 (5-11, 13-11, 4-11 i 9-11).

El Priego va sentenciar l’encontre a la primera oportunitat, en el quart partit, en el qual Carvalho va batre Brodd per 1-3 (6-11, 7-11, 11-8 i 11-13). D’altra banda, a la final de la Copa de la Reina, el Reus Ganxets es va imposar a la final al Linares per un clar 0-3, i conqueria el títol en la seua primera participació després de ser subcampió de la Lliga.

D’altra banda, Joan Masip, jugador de l’Asisa Borges Vall, es va classificar ahir per a vuitens del Campionat d’Espanya individual, que també s’està disputant a Antequera. Masip va superar Carlos Vedriel per 4-3 i avui s’enfrontarà a Francisco Miguel Ruiz per l’accés a semifinals del torneig.