FUTBOL TORNEIG DE SEGONA CATALANA

El Balaguer venç l'Almeda en els últims minuts i disputarà la final

La plantilla del Balaguer celebra el pas a la final.

La plantilla del Balaguer celebra el pas a la final.CF BALAGUER

El Balaguer disputarà demà la final del Torneig de Segona Catalana, després de vèncer ahir per 0-1 l’Almeda de Cornellà a la segona semifinal, gràcies a una diana marcada per Llusà al minut 88. A la final s’enfrontarà al Castellar, que a la primera semifinal va superar per 3-0 el Quart.

L’Almeda es va mostrar superior als de la Noguera durant bona part del matx, però el Balaguer, amb un Alfred molt segur sota pals i una fèrria defensa, va impedir que els barcelonins marquessin aprofitant el seu domini. Al segon temps els rojos van estirar les línies i quan ja es mastegava una nova sessió de penals, Aleix Llusà es va emportar una pilota en defensa, va travessar tot el camp, i va combinar amb Miquel i Jordi. que li va tornar la pilota perquè marqués de xut creuat. La final serà demà a les 19.00 hores, també a Vic.