SEGRE

ESPORTS

Verstappen i l'estratègia tomben Hamilton

Verstappen i l’estratègia tomben Hamilton

Verstappen sortirà primer a França

Verstappen sortirà primer a FrançaEFE/EPA/NICOLAS TUCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot neerlandès Max Verstappen (Red Bull) s’ha emportat aquest diumenge la victòria en una apassionant cursa del Gran Premi de França, setena prova del Mundial de Fórmula 1, on l’estratègia li ha permès guanyar-li la partida en l’última volta al britànic Lewis Hamilton (Mercedes), mentre que els espanyols Fernando Alonso (Alpine) i Carlos Sainz (Ferrari) han finalitzat vuitè i onzè, respectivament.

El treball en garatges de Red Bull va ser providencial per tornar a Mercedes el cop de Barcelona. Un 'overcut' sobre el vigent campió en la volta 20 i un canvi d’estratègia superat l’equador, decantant-se per anar a dos voltes, van permetre a Verstappen guanyar la cursa després d’avançar Hamilton en l’última volta.

Un triomf esportiu i moral de la marca energètica, amb la seua tercera victòria consecutiva, que es va coronar també amb el podi del mexicà Sergio 'Txec' Pérez, que va deixar fora al finlandès Valtteri Bottas (Mercedes).

Els grans perdedors de la jornada van ser els Ferrari, que van pagar cara la tremenda degradació amb el pneumàtic dur. Sainz, que partia com primer 'de la resta' -cinquè-, només va poder ser onzè, mentre que el monegasc Charles Leclerc no va poder evitar la seua caiguda en desgràcia i va acabar setzè.

tracking