SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?ASSEN

Marc Márquez té una forta caiguda i és sisè en els lliures

“Em sento afortunat, aquest tipus d'accidents solen ser perillosos”, assegura

Marc Márquez va sortir disparat de la seua Honda al revolt 10 del traçat neerlandès, però no va patir cap lesió malgrat la dura caiguda.

Marc Márquez va sortir disparat de la seua Honda al revolt 10 del traçat neerlandès, però no va patir cap lesió malgrat la dura caiguda.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maverick Viñales (Yamaha) va dominar ahir la primera jornada d’entrenaments lliures del GP d’Assen, en els quals Marc Márquez (Honda) va tenir una brutal caiguda sense conseqüències. En el revolt 10 del circuit neerlandès, el pilot de Cervera, que el cap de setmana passat a Sachsenring va tornar a vèncer en MotoGP 581 dies després, va patir un highside quan només havien transcorregut 11 minuts des del començament de la segona tanda. El lleidatà, que va acabar el dia sisè, va fer una tombarella en l’aire i se’n va anar a la grava, però va poder aixecar-se i abandonar el traçat pel seu propi peu.

“Em sento afortunat, ja que aquest tipus de caigudes poden ser molt dures i perilloses. És dolorós, però no passa res. Ha estat una caiguda estranya. No he pensat que estava per sobre del límit i rodava com si estigués en la sessió del matí, trobant el límit. En aquest revolt confiem molt en el control de tracció, però alguna cosa ha passat i, quan he canviat la marxa, la part posterior ha començat a lliscar i després he caigut. Necessitem entendre el que ha succeït per tenir la confiança necessària per travessar aquest revolt novament, perquè hi haurà falta de confiança. Malgrat això hem tingut un dia positiu i en els segons lliures m’he sentit bé”, va assegurar el lleidatà després de la sessió.

Poc després, el seu company Pol Espargaró (Honda), que havia estat el segon més ràpid en els primers entrenaments lliures, va tenir una caiguda poc abans que comencés a ploure i es donés per finalitzada la sessió.

Viñales va repetir el seu domini del matí per convertir-se en el més ràpid de la combinada de temps de divendres, tot gràcies a un crono d'1:33.072 en l’FP1 que no va millorar en la sessió vespertina. A més d’una dècima van acabar Pol Espargaró, que també va fer valer el millor registre del matí, i Miguel Oliveira (KTM), segon en l’FP2. El líder del Mundial, Fabio Quartararo (Yamaha), va millorar el temps de la primera sessió, però només li va valer per acabar quart. Àlex Márquez (Honda) va ser setzè.

Marc Márquez va sortir disparat de la seua Honda al revolt 10 del traçat neerlandès, però no va patir cap lesió malgrat la dura caiguda.

Marc Márquez va sortir disparat de la seua Honda al revolt 10 del traçat neerlandès, però no va patir cap lesió malgrat la dura caiguda.MOTOGP

tracking