SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

Set lleidatans han estat campions o subcampions d'Espanya o de Catalunya amb clubs de fora de la província

Set lleidatans han estat campions o subcampions d'Espanya o de Catalunya amb clubs de fora de la província || Aleix Marimon i Jordi Bosch han guanyat l'Estatal júnior amb l'Igualada

Marimon i Bosch, amb les medalles de campions estatals.

Marimon i Bosch, amb les medalles de campions estatals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hoquei patins lleidatà travessa el millor moment de la seua història, amb un Llista triple campió d’Europa, amb un equip a l’OK Lliga masculina i femenina i un altre a Plata. Però a més compta amb un prolífic planter que aquest mes de juny passat ha triomfat en els diferents campionats de Catalunya i d’Espanya de base. Fins a set lleidatans han estat campions o subcampions estatals o autonòmics, tots ells enrolats en clubs de fora de la província, cosa que confirma que Lleida també exporta talent.

Aleix Marimon, de Bell-lloc, i Jordi Bosch, de Juneda, han firmat un doblet històric amb l’equip júnior de l’Igualada, amb el qual han conquerit el títol de Catalunya, al derrotar el Barça a la final (2-0), i d’Espanya, superant el Rivas madrileny (4-3). “No ens esperàvem cap dels dos títols, ha estat un gran final de temporada”, va afirmar Bosch, que també ha contribuït aamb Aleix a l’ascens del filial igualadí a la Nacional Catalana.

“No es pot demanar més”, va apuntar el de Bell-lloc, que en el seu cas ha completat una campanya encara millor, ja que s’ha assentat a l’equip d’OK Lliga de l’Igualada, amb el qual va disputar la Final a Set que va guanyar el Llista i del qual l’any que ve formarà part per contracte. “Des de petit sempre he tingut clar que el meu somni era jugar a l’Igualada, d’on és el meu pare, i soc a prop d’aconseguir-ho. Espero que l’any que ve tingui més protagonisme”, va dir Aleix.

En la categoria juvenil, Biel Llanes, de Castellnou de Seana i també enrolat al club de l’Anoia, va fregar el doblet, al ser campió de Catalunya i subcampió d’Espanya, al perdre la final contra l’Alcobendas (2-1), mentre que el seu germà Arnau va guanyar la Copa Catalana júnior. També es van penjar dos medalles Joel Milà i Jan Berent, tots dos de Juneda, que van ser subcampions autonòmics i estatals de categoria alevina amb el CH Vila-seca. En dones va brillar Abril Marimon, germana d’Aleix, que amb l’Igualada FHCP es va proclamar campió de Catalunya Fem15 i de la Copa Catalana de Fem17, al derrotar a doble volta el Vila-sana.

L’Alpicat recupera David Ballestero, que firmarà per dos temporades

David Ballestero tornarà a defensar la temporada vinent la samarreta de l’Hoquei Club Alpicat després de tancar una etapa de tres campanyes a l’hoquei italià. El lleidatà, de vint-i-sis anys, firmarà per dos temporades i serà el reforç estrella de l’equip que seguirà sota la batuta de Xavi Roy, i que tornarà a tenir l’ascens a l’OK Lliga com a gran objectiu.

Marimon i Bosch, amb les medalles de campions estatals.

Marimon i Bosch, amb les medalles de campions estatals.

Marimon i Bosch, amb les medalles de campions estatals.

Marimon i Bosch, amb les medalles de campions estatals.

tracking