SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El límit salarial de LaLiga continua frenant la renovació de Messi

Leo Messi ja no és des d’avui jugador del Barça, encara que la renovació està pactada.

Leo Messi ja no és des d’avui jugador del Barça, encara que la renovació està pactada.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va assegurar a Onda Cero que l’estricte límit salarial imposat per LaLiga és el principal obstacle perquè sigui una realitat la firma del nou contracte de Leo Messi i la inscripció per a la temporada 2021-22. “Anem bé però ens queda el tema del fair play; estem en el procés per trobar la millor solució per a les dos parts. M’agradaria anunciar que es queda, però en aquests moments no puc dir-ho perquè estem en procés de buscar la millor solució. Hi ha moltes opcions i estem contemplant quina és la millor per a les dos parts”, va assegurar.

En aquest sentit, segons Mundo Deportivo, el FC Barcelona ja ha contactat amb el president de LaLiga, Javier Tebas. Per una banda, per informar-se bé de quins són els límits del club quant a matèria salarial. Per altra, per veure quin era la postura de Tebas davant dels problemes per incloure la fitxa de Messi en els paràmetres que estableix LaLiga i si hi havia opcions que es pogués fer una excepció a causa de la seua rellevància mundial i l’impacte que té en la imatge de la competició de lliga espanyola.

D’altra banda, el Barça va anunciar que el substitut del tècnic lleidatà Lluís Cortés a l’equip femení serà Jonathan Giráldez, que ha estat el seu assistent les últimes tres temporades.

tracking