SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

“No renunciem a res”

Óscar Cobacho, nou tècnic de l'AEM, destaca “les ganes de créixer” i aspira a “repetir o millorar” la campanya passada || La pretemporada, a finals de mes

El nou tècnic de l’AEM, Óscar Cobacho, ahir al costat del president del club, Carles Sisteré.

El nou tècnic de l’AEM, Óscar Cobacho, ahir al costat del president del club, Carles Sisteré.X.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou entrenador de l’AEM, Óscar Cobacho, va dir ahir durant la seua presentació que el que més el va seduir a l’hora de fitxar per l’equip lleidatà van ser “les ganes de créixer” del club i va assegurar que “no renunciem a res”, malgrat que va admetre que l’ascens a la màxima categoria és “molt complicat”.

“L’AEM és un club humil però amb ganes de créixer. Està fent una bona tasca i jo després de sis anys a l’Espanyol B necessitava canvis, per la qual cosa vaig veure que era la millor proposta per progressar en la meua trajectòria”, va assenyalar el tècnic barceloní de 30 anys, que ha estat sis temporades dirigint equips a l’Espanyol, les últimes dos al filial femení.

Malgrat que el llistó esportiu que ha deixat el seu antecessor, Roger Lamesa, és molt alt, Cobacho va acceptar el repte de “repetir o fins i tot millorar” la temporada passada. “L’ascens segur que serà complicat perquè hi haurà molts aspirants i hem de tenir els peus a terra. Però sense tancar-nos les portes ni renunciar a res. Tindrem l’ambició de quedar al més amunt possible”, va manifestar.

També va dir que el motiva el fet que l’equip jugarà la Copa de la Reina, les primeres rondes de la qual les disputarà l’AEM al seu camp del Recasens. “No crec que suposi una càrrega haver de jugar més partits. En tot cas és una cosa fantàstica i que genera il·lusió”, va assegurar Cobacho.

Sobre quines característiques li agrada dotar els seus equips, el nou tècnic de l’AEM va assenyalar que “m’agrada ser agressiu a nivell defensiu, amb una dosi de sacrifici important de les jugadores. I en atac intentar imposar el domini de la pilota i ser molt verticals”. Sobre el seu tarannà va dir que és “molt diplomàtic i intento sempre consensuar els temes amb totes les parts”.

Per la seua banda, el president de l’AEM, Carles Sisteré, que va acompanyar a la presentació el nou entrenador, va mostrar il·lusió de cara a la temporada vinent, en especial per la disputa de la Copa de la Reina. “Suposarà un creixement i a més jugarem les primeres rondes a casa”, va destacar Sisteré, que va valorar la importància del conveni per dos anys que subscriuran amb la Paeria a raó de 20.000 euros anuals. D’altra banda, la pretemporada de l’equip lleidatà començarà l’última setmana d’aquest mes de juliol, amb el dia pendent de concretar. També hi ha un amistós confirmat, el 27 d’agost a Osca.

tracking