SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS

Pep Guardiola, una estrella a Rialp

Pep Guardiola explica que l'únic objectiu del seu campus és que els nens i nenes “s'ho passin bé” i transmetre “els valors de l'esport” || Per a Sabarich és “un orgull” acollir aquest esdeveniment

Text de Guardiola.

Text de Guardiola.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“És molt simpàtic.” “És una persona propera i amable.” “És un bon tio”, se sentia ahir a Rialp. Els seus habitants i els turistes que són aquests dies en aquesta localitat del Pallars Sobirà i que han tingut l’oportunitat de saludar Pep Guardiola o demanar-li una foto li dediquen elogis i es mostren agradablement sorpresos pel tracte que els ha dispensat tota una estrella del futbol Mundial.

L’entrenador del Manchester City, una llegenda del FC Barcelona, és aquest cap de setmana a Rialp, on ahir va acomiadar els nois i noies que han participat en el primer torn del Pep Summer Camp i avui donarà la benvinguda als del segon i últim torn, que hi seran fins dissabte vinent, dia 10..

Guanyador, entre altres títols, de sis Lligues, dos Copes, quatre Supercopes i una Champions com a jugador del Barcelona i, com a entrenador, de nou Lligues (tres amb el Barça, tres amb el Bayern Munic i tres més amb el City), cinc Copes (dos, dos i una, respectivament) i dos Champions més com a tècnic del Barcelona, va explicar a SEGRE que l’únic objectiu del Campus és que els joves “s’ho passin bé” i transmetre’ls “els valors de l’esport”.

Ahir va concloure el primer torn del Pep Summer Camp, que finalitzarà dissabte vinent, dia 10

“És la primera vegada que pugem a aquesta terra”, va dir, agraït a l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, perquè “ens ha ajudat molt. Costa molt arribar-hi des de Barcelona, però això és un altre món, és un luxe”. Afirma que el seu campus només té com a objectiu “que els nens s’ho passin bé. Aquí no venim a ensenyar a jugar a futbol. Busquem que es relacionin entre ells, que puguin córrer, que estiguin a gust, que es coneguin, que s’ho passin bé... El que surti bo d’aquí serà perquè és bo, no perquè hagi estat aquí”, va valorar.

Va incidir en la importància dels valors de l’esport: “Es tracta que tinguin certes actituds quan juguin, de comportaments, que s’avinguin, que s’animin i s’ajudin, que no es critiquin... Veig nens que ploren quan perden un partit... Han d’entendre que això forma part de l’esport, en què es guanya i es perd. Han d’acceptar que un entrenador no els faci jugar tant com voldrien.” Sobre si repetiran l’estiu vinent, va dir que no “ho gestiono jo, és a través de la fundació de la família, la Fundació Guardiola Sala... Jo només sé, pel que m’han dit, que estan encantats de ser aquí”.

Gerard Sabarich, per la seua banda, va valorar que “per a Rialp, per al Pallars i per al Pirineu en general, és un orgull que un gran ambaixador de l’esport, com Pep Guardiola, s’hagi fixat en el nostre municipi per tirar endavant un esdeveniment d’aquesta magnitud. No puc negar que ha estat un impacte molt important”, i va recordar que Rialp fa anys que va apostar per l’esport i són diversos els campus que acull, així com estades de diferents equips.

Sobre la recepció que li van fer ahir a la sala de plens de l’ajuntament, va dir que “l’hem obsequiat amb productes de Rialp, llibres i fins i tot un clauer personalitzat en què posa “Gràcies, Pep”. És una persona molt normal. Sorprèn que un esportista d’elit, dels millors, sigui tan proper. S’agraeix molt. Treballarem perquè el Campus pugui tornar els pròxims anys”, va valorar.

Guardiola els va dedicar una samarreta del Manchester City firmada per tots els jugadors.

Va firmar al Llibre d’Honor L’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, al costat dels regidors Jordi Altieri i Francesc Virós, van fer ahir una recepció oficial a Pep Guardiola, al qual van entregar diversos obsequis i el tècnic va firmar al Llibre d’Honor del consistori.

Text de Guardiola.

Text de Guardiola.JCMC

Text de Guardiola.

Text de Guardiola.JCMC

Text de Guardiola.

Text de Guardiola.JCMC

tracking