SEGRE

BÀSQUET AMISTÓS

Nou repàs d'Espanya davant d'Iran

Pau Gasol, ahir amb la seua filla Elisabet Gianna.

Pau Gasol, ahir amb la seua filla Elisabet Gianna.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de bàsquet va sumar ahir una altra contundent victòria davant d’Iran (96-53), en el segon partit de preparació per als Jocs Olímpics. Ho va fer amb una bona actuació per continuar agafant sensacions, davant de gairebé 6.500 espectadors al WiZink Center de Madrid, on l’anotació va estar molt repartida i Ricky Rubio va aconseguir 10 punts.

Després de la seua victòria de fa dos dies a La Fonteta de València davant del mateix rival (88-61), l’equip entrenat per Sergio Scariolo va elevar el to en els dos costats de la pista, conscient que la preparació per a Tòquio 2020 és bastant curta i que ha d’aprofitar tots els minuts que tingui al davant.

El seleccionador va utilitzar 17 jugadors, tots els convocats excepte Sebas Saiz, i l’únic que va passar dels 17 minuts va ser Sergio Llull. Espanya va exhibir molt bona punteria des del perímetre (14/26 en triples) i, a més de Ricky, també van liderar els germans Gasol, Usman Garuba i Álex Abrines, tots amb 9 punts cada un. El lleidatà Oriola en va aportar 2.

tracking