SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Canut elogia la capacitat física de Karline Pilabere

El tècnic del Cadí la Seu qualifica la internacional letona de “totterreny” || La pivot espera “aconseguir moltes coses bones”

Karline Pilabere, nova jugadora del Cadí la Seu.

Karline Pilabere, nova jugadora del Cadí la Seu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernat Canut, entrenador del Cadí la Seu, es va mostrar ahir molt satisfet amb la incorporació de la pivot internacional letona Karline Pilabere. “És una jugadora molt forta físicament, lluitadora, capaç de defensar exteriors però també cincs grans, amb gran capacitat de rebot i velocitat per córrer per la pista”, va explicar. El Cadí la Seu va anunciar ahir el fitxatge de Pilabere, tal com va avançar SEGRE, i s’uneix a la plantilla urgellenca a la també letona Paula Strautmane. Pilabere, que mesura 1,86, procedeix com la seua companya del TTT Riga, amb el qual totes dos han disputat la Euroleague Women.

Canut va afegir que “buscàvem una jugadora interior europea amb experiència, però alhora que encaixés en el nostre esperit d’equip i les circumstàncies ens han donat aquesta oportunitat”. Va insistir que “una de les seues virtuts és el desplegament físic que aporta en cada partit. En atac és polivalent i pot jugar al pivot baix o de cara des dels 6,76. És una altra totterreny”, va afegir.

Karline Pilabere, que debutarà amb el Cadí a la Lliga Femenina, va dir per la seua part que està “molt satisfeta d’unir-me a la família urgellenca” i va afegir que “si unim tota la nostra força i bona intenció, podem aconseguir moltes coses bones com a equip”. Pilabere és una jugadora fixa a la selecció de Letònia.

tracking