SEGRE

MOTOCICLISME SUCCESSOS

Mor un pilot de 14 anys que competia a MotorLand

El jove Hugo Millán va ser atropellat per un altre competidor al caure de la moto

El jove pilot Hugo Millán, de 14 anys, que va morir ahir al circuit de MotorLand Aragó.

El jove pilot Hugo Millán, de 14 anys, que va morir ahir al circuit de MotorLand Aragó.@CUNA_CAMPEONES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de Huelva Hugo Millán, de 14 anys, va morir després de l’accident que va patir en la primera carrera de la Hawkers European Talent Cup al circuit de MotorLand Aragó, on es disputava la cinquena ronda del FIM CEV Repsol, segons va confirmar el seu equip, Cuna de Campeones.

“Lamentem profundament comunicar que Hugo Millán ens ha deixat. Sempre et recordarem pel teu somriure, el teu gran cor i la teua professionalitat. Descansa en pau, Hugo. Sempre estaràs als nostres cors i et recordarem així, somrient, com sempre. T’estimem”, va escriure l’equip al seu compte de Twitter.

“El pilot va estar involucrat en un incident amb diversos pilots al revolt 5 i la sessió va ser immediatament assenyalada amb bandera roja. Els Vehicles d’Intervenció Mèdica van arribar al lloc immediatament i el pilot va ser atès en pista abans de ser traslladat al Centre Mèdic del Circuit. Malgrat els esforços del personal mèdic del circuit, el Centre Mèdic ha anunciat que Millán ha sucumbit tristament a les ferides”, va explicar en un comunicat MotorLand Aragó.

A Millán li va patinar la roda posterior a la sortida del cinquè revolt i va quedar estès a terra. Els pilots que anaven darrere van poder esquivar-lo, però el polonès Milan Leon Pawelec no va poder i el va atropellar. Direcció de carrera va mostrar bandera roja i les assistències mèdiques van acudir immediatament al lloc de l’accident seguint el protocol habitual. Més tard va ser traslladat en helicòpter a un hospital a Saragossa, on el jove pilot va acabar morint.

Després de conèixer-se la notícia, el ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, en un missatge al seu compte de Twitter es va mostrar commogut per la tràgica mort d’Hugo Millán i es va unir al dolor de la seua família, amics i companys, igual que el Govern d’Aragó, el president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, l’alcalde d’Alcanyís, Ignacio Urquizu, o els pilots Marc Márquez i Álvaro Bautista, entre altres.

El mes de maig passat, el suís de 19 anys Jason Dupasquier, que competia en el Mundial de Moto3, va morir en un accident similar ocorregut al circuit de Mugello.

tracking