SEGRE

JOCS OLÍMPICS

Núria Vilarrubla aconsegueix diploma olímpic a Tòquio

La palista del Cadí La Seu acaba vuitena a la final de C1

Núria Vilarrubla aconsegueix diploma olímpic a Tòquio

Núria Vilarrubla aconsegueix diploma olímpic a TòquioEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La piragüista de La Seu d’Urgell, Núria Vilarrubla, ha aconseguit un diploma olímpic en acabar en la vuitena posició a la final de C1 en els Jocs Olímpics de Tòquio. La palista del Cadí La Seu, que ahir es va classificar per a les semifinals, ha accedit a la final d’aquest dijous amb el vuitè millor temps (119.99), però no ha pogut millorar aquest registre a la final, en la qual ha acabat en la vuitena posicio, amb un temps de 127.33.

Vilarruba, de 29 anys i la novena en el rànquing mundial, ha fet un bon primer tram de descens, però s’ha encallat en el segon a l’exigent canal olímpic japonès. La palista de La Seu d’Urgell, doble medallista Mundial, ha finalitzat vuitena, amb dipoma olímpic, en la seua primera participació en uns Jocs.

La medalla d’or ha estat per a la gran favorita, l’australiana Jessica Fox, que s’ha convertit en la primera campiona olímpica en C1, modalitat que s’estrenava en els Jocs. El seu registre, 105.04, ha estat insuperable per als seus rivals. La plata se l’ha penjat la britnica Mallory Franklin i el bronze, l’alemanya Andrea Herzog.

tracking