SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista jugarà un amistós contra el subcampió d'Itàlia

El Forte dei Marmi el 12 de setembre a Bell-lloc, on farà la pretemporada

La pista annexa, abandonada - La pista exterior annexa al pavelló Onze de Setembre, inaugurada a finals del 2016 i en desús des de fa un any i mig per culpa de la pandèmia, es troba en estat d’abandó, amb abundants esquerdes a través de les  ...

La pista annexa, abandonada - La pista exterior annexa al pavelló Onze de Setembre, inaugurada a finals del 2016 i en desús des de fa un any i mig per culpa de la pandèmia, es troba en estat d’abandó, amb abundants esquerdes a través de les ...

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava ja té definida la pretemporada, que començarà el proper 16 d’agost al pavelló de Bell-lloc, ja que l’Onze de Setembre continuarà sine die com a centre de vacunació per la Covid-19. L’equip que dirigeix Albert Folguera aprofitarà la Lliga Catalana com a preparació i el nombre de partits dependrà de com de lluny arribi en la competició. Té assegurats els dos duels de la fase de grups, el primer davant del Noia a Bell-lloc el dia 20, només quatre dies després d’iniciar els entrenaments, i el 27 a la pista del Manlleu, acabat d’ascendir a l’OK Lliga.

En cas de classificar-se entre els dos primers, disputaria els quarts de final el 31 d’agost o l’1 de setembre, mentre que les semifinals estan fixades per al dia 3 i la final el diumenge 5. Aquestes rondes es disputaran en principi en una seu única, tot i que si no hi hagués consens, llavors els partits es jugarien a la pista del més ben classificat. Si el Llista no arribés a la final i tampoc no ho fes el Reus Deportiu, ambdós equips han pactat disputar aquell mateix dia un amistós a Bell-lloc.

Abans de l’inici de l’OK Lliga, fixat per al 2 d’octubre tot i que sorprenentment encara no s’ha sortejat el calendari, els llistats jugaran un últim amistós el 12 de setembre davant del Forte dei Marmi, subcampió de la passada Lliga italiana, que per aquestes dates estarà fent una estada de pretemporada per terres catalanes. El duel es disputarà a la província de Lleida, probablement a Bell-lloc.

El Llista, com a campió de la passada edició de la WS Europe Cup, ha de disputar els dies 18 i 19 de setembre la Continental Cup juntament amb els finalistes de l’Eurolliga, Sporting i Porto, i el Sarzana italià, finalista de la Europe Cup. No obstant, la decisió dels dos clubs portuguesos de no inscriure’s a la màxima competició europea d’aquest any podria obligar la federació a cancel·lar el torneig.

tracking