La família de la karateka Sandra Sánchez, que ha seguit des de la localitat toledana de Talavera de la Reina l'actuació a Tòquio de la campiona del món en 2018 i quatre vegades campiona d'Europa, celebra la medalla d'or aconseguida en la prova de Kata Femení en els Jocs Olímpics de TòquioEFE

La karateka espanyola Sandra Sánchez ha guanyat la medalla d’or en la modalitat de kates en els Jocs Olímpics de Tòquio, en imposar-se a la final a la japonesa Kiyou Shimizu, per 28,06 punts a 27,88.

Sánchez i Shimizu van repetir al Nippon Budokan de la capital japonesa la final de l’últim campionat del món, el 2018 a Madrid, amb el mateix resultat.

L’espanyola és la primera campiona olímpica de la història del karate: aquest esport s’estrena en els Jocs de Tòquio i la final femenina de katas va ser la que va obrir el programa.

Les dos medalles de bronze les van guanyar la italiana Viviana Bottaro i l’hongkonguesa Lau Mo Sheung Grace.