SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

La pivot Lukacovicova reforça el Cadí la Seu

La internacional eslovaca, de 30 anys i 1,94 metres, firma per una temporada

Klaudia Lukacovicova ha jugat l’última temporada a l’Uppsala.

Klaudia Lukacovicova ha jugat l’última temporada a l’Uppsala.UPPSALA BASKET DAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La internacional eslovaca Klaudia Lukacovicova reforçarà les posicions interiors del Cadí la Seu després d’haver arribat a un acord per una temporada.

El fitxatge de la pivot, de 30 anys i 1,94 metres, respon a la necessitat del tècnic Bernat Canut de comptar amb una rotació més, tenint en compte que Gala Mestres va ser intervinguda recentment d’una lesió articular al cinquè dit de la mà esquerra i que Ariadna Pujol també va passar pel quiròfan al maig.

A més, Chelsey Perry no s’incorporarà al club fins que no acabi la temporada a la WNBA amb les Indiana Fever. La nord-americana s’ha quedat fora del duel d’aquesta pròxima matinada davant les Sparks per unes molèsties al genoll.

Lukacovicova arriba de l’Uppsala suec, on la temporada passada va fer una mitjana de 8,8 punts i 3 rebots per partit. Nascuda a Bratislava el 25 de novembre del 1990, la nova jugadora del Cadí va començar la seua carrera professional al Ruzomberok d’Eslovàquia, després de brillar a l’Europeu sub-16 del 2006. L’estiu del 2011 va tenir la seua primera experiència internacional absoluta a l’Eurobasket de Polònia, firmant després pel Càller.

A Itàlia també va jugar al Faenza, abans de tornar al Ruzomberok i iniciar, durant la temporada 2013-14 la seua àmplia experiència a Suècia. Va jugar a l’Umea durant tres campanyes i després va aturar la seua carrera esportiva fins al gener de 2020, quan va fitxar per l’Uppsala. A més de l’Eurobàsquet 2011, també va disputar amb Eslovàquia les edicions del 2013 i 2015.

La nova jugadora del conjunt de l’Alt Urgell ha disputat tres edicions de l’Eurobasket femení

Després de la incorporació de Lukacovicova, el Cadí compta amb 11 jugadores per a una temporada que arrancarà el 25 de setembre a la pista de l’Estudiantes. Continuen respecte al curs anterior Gala Mestres, Ariadna Pujol, Laia Raventós, Irati Etxarri i Laura Peña; mentre que les incorporacions han estat les letones Paula Strautmane i Karlina Pilabere, les nord-americanes Chelsey Perry i Mikayla Pivec, i la pivot alacantina Montse Brotons. La plantilla es reforçarà durant la pretemporada amb diverses jugadores del segon equip, que milita a Primera Catalana.

Andorra, amb tres jugadors del Sedis, tanca l’Europeu

La selecció andorrana de bàsquet va tancar ahir l’Europeu de Petits Estats amb un triomf sobre Malta (74-93) en què van participar tres jugadors de l’equip masculí del Sedis Bàsquet: Xavi Isern, Àlex Peral i Albert Pons. També ha disputat el torneig de Dublín Sergi Serrato, que aquesta temporada jugarà amb el Mollerussa a Copa Catalunya.

Klaudia Lukacovicova ha jugat l’última temporada a l’Uppsala.

Klaudia Lukacovicova ha jugat l’última temporada a l’Uppsala.UPPSALA BASKET DAM

tracking