SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Canut, entrenador del Cadí: “Els fitxatges són ara inaccessibles”

Canut veu complicat fitxar un recanvi per a Perry

Paula Strautmane ja és des de dimecres a la Seu.

Paula Strautmane ja és des de dimecres a la Seu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lesió de Chelsey Perry, que havia de ser la referència interior del Cadí la Seu aquesta temporada, ha trastocat bastant els plans de Bernat Canut, que continua buscant un recanvi de garanties en un mercat que ara mateix està fora de l’abast del club urgellenc.

“Hi ha poques jugadores d’aquest perfil al mercat i les que ens agraden són ara mateix inaccessibles, perquè ens demanen el doble del que podem permetre’ns”, va apuntar el tècnic, que assegura que no fitxaran per fitxar. “No ens precipitarem.

No sé si fitxarem ara o d’aquí a dos mesos, quan se’ns presenti una oportunitat”, va assenyalar Canut, que reconeix que la lesió de genoll de Perry, que estava jugant la WNBA amb les Indiana Fever, ha suposat “un cop dur.

Que fos elegida pel seu club per jugar l’NBA ens confirmava que havíem encertat amb el fitxatge. Havia de ser la nostra referència interior, una jugadora amb bon joc sota el cèrcol i capaç de llançar de tres punts”.

“Ara haurem d’adaptar-nos”, assumeix..

Dimecres a la nit van arribar a la Seu Paula Strautmane, Mikayla Pivec i Karline Pilabere, que ahir ja van passar les corresponents revisions mèdiques, mentre que Klaudia Lukacovicova, l’última incorporació, no va poder viatjar per no tenir el certificat de vacunació en regla, per la qual cosa no va poder agafar l’avió. S’espera que la internacional eslovaca pugui ser avui amb l’equip i començar a entrenar-se dilluns que ve.

tracking