SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

Tàrrega continua a l'elit

Pierre Oriola, capità del Barça, serà l'únic jugador lleidatà a la competició || Ponsarnau s'estrena a la banqueta del Saragossa després de deixar el València

El lleidatà Pierre Oriola, capità del Barça.

El lleidatà Pierre Oriola, capità del Barça.ACB PHOTO / V. SALGADO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bàsquet de Lleida seguirà amb representació a la Lliga ACB, que arranca avui, amb dos targarins, Pierre Oriola i Jaume Ponsarnau.

El capità del Barça compleix la seua cinquena temporada a l’equip blaugrana, que parteix com a favorit després del doblet d’enguany. Tanmateix, el repte de l’equip de Jasikevicius continuarà sent conquerir l’Eurolliga després de quedar-se a les portes a Colònia.

Per la seua banda, Ponsarnau inicia una nova etapa com a tècnic del Saragossa després de deixar la banqueta del València, en la qual ha estat les últimes tres temporades.

L’objectiu del tècnic lleidatà serà no patir per la permanència amb una plantilla renovada. “Tenim un grup nou, amb virtuts diferents”, va assenyalar ahir Ponsarnau abans del duel de demà contra el Manresa, que va dirigir durant sis campanyes.

A part de Pierre Oriola, hi ha tres jugadors més amb passat al Força Lleida que també jugaran aquesta temporada a la Lliga ACB.

Fran Guerra (Tenerife), Sergi Quintela (Breogán) i Víctor Arteaga (Andorra). Aquest últim té un contracte temporal de dos mesos.

La nòmina de jugadors i tècnics amb passat al Lleida Bàsquet és encara més extensa.

Com a jugadors hi ha Albert Oliver, que amb 43 anys complirà la segona temporada a l’Obradorio, i Dani Pérez la seua tercera al Manresa. A les banquetes, Pablo Laso, tècnic del Reial Madrid; Josep Maria Raventós, entrenador del Fuenlabrada; Stéphane Dumas, ajudant de Fisac al Gran Canària; Nacho Yáñez, assistent de Vidorreta al Tenerife; i Paco Váz-quez, ajudant d’Ibon Navarro a l’Andorra.

El lleidatà Pierre Oriola, capità del Barça.

El lleidatà Pierre Oriola, capità del Barça.ACB PHOTO / V. SALGADO

tracking