SEGRE

NATACIÓ INSTAL·LACIONS

El CN Tàrrega nada a Verdú

El club inicia la temporada amb 60 federats a la piscina que va climatitzar quan la coberta de la capital de l'Urgell estava en obres || Compaginarà els 2 equipaments

Un grup de nadadors del CN Tàrrega dissabte passat a la piscina climatitzada a l’aire lliure de Verdú.

Un grup de nadadors del CN Tàrrega dissabte passat a la piscina climatitzada a l’aire lliure de Verdú.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CN Tàrrega ha iniciat la nova temporada entrenant-se a la piscina municipal de Verdú, que l’any passat va climatitzar al no poder utilitzar la coberta de la capital de l’Urgell perquè estava tancada per obres.

Aquest mes, els nadadors federats del club han començat a Verdú encara que el vicepresident segon del CN Tàrrega i responsable de la secció de natació, Jordi Salvia, va afirmar que “l’objectiu és tornar a Tàrrega, tot i que aquest any pretenem complementar els dos equipaments, perquè a Verdú ja tenim la inversió feta i hem d’amortitzar-la”. En aquest sentit, Salvia va dir que esperen ultimar els contactes amb l’ajuntament de Tàrrega per veure les condicions en les quals podran utilitzar la piscina coberta municipal que està previst que reobri divendres que ve, 1 d’octubre (vegeu SEGRE d’ahir).

Allà està previst que puguin tornar els nadadors de formació, de l’escola, mentre que els federats podrien compaginar els dos equipaments i utilitzar la de Tàrrega els mesos de ple hivern a fi de “no perdre entrenaments, com ens va passar l’any passat”, va indicar Salvia. Segons el directiu, “a Verdú els nadadors naden amb sis carrils i no tan amuntegats com ho fèiem a Tàrrega”.

El CN Tàrrega va posar en marxa les màquines per climatitzar la piscina de Verdú a començaments d’aquest mes. El club ha iniciat la temporada amb seixanta nadadors federats i una vintena de moment d’escola. Aquests últims s’espera que augmentin la seua xifra quan es reobri la piscina coberta de Tàrrega.

tracking