SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Ajornada al febrer la Mitja Marató de Balaguer per les obres a Sant Llorenç

Estat de la carretera de Sant Llorenç diumenge passat.

Estat de la carretera de Sant Llorenç diumenge passat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 33 edició de la Mitja Marató de Balaguer, que s’havia de disputar diumenge, ha estat cancel·lada per l’organització i traslladada al 20 de febrer del 2022 a causa de les obres a la carretera LV-9047 que uneix les localitats de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa.

Malgrat que l’organització de la prova es va posar en contacte amb els responsables de l’obra per garantir la seguretat dels participants, no ha rebut l’autorització del Servei Català de Trànsit, encara que el tall no afectava directament la cursa. De fet, l’organització de la Mitja Marató de Balaguer es va traslladar dimarts a la zona per comprovar l’estat de la carretera i va poder comprovar que les obres no estan acabades i no podien garantir que ho estiguessin aquest diumenge.

“Entenem que, per responsabilitat, no podem esperar a l’últim dia i estar pendents d’una autorització que ara mateix no tenim ni se’ns assegura tenir”, va assegurar l’organització.

De tota manera, la Mitja de Balaguer va voler agrair la tasca del Servei Català de Trànsit, “que en tot moment ha intentat solucionar el problema, entenent que no pot donar l’autorització fins que els responsables de l’obra no assegurin no deixar aïllada la població de Sant Llorenç de Montgai”.

tracking