SEGRE

DEPORTES

Amb la il·lusió per bandera

El Cadí, disposat a lluitar pel play-off en una nova temporada a la Lliga Femenina, que comença avui davant l’Estudiantes || Sis novetats en un equip que ja va donar la sorpresa a la Lliga Catalana

La plantilla i cos tècnic del Cadí la Seu, que avui inicia a la pista de l’Estudiantes una nova aventura a la màxima categoria del bàsquet estatal.

La plantilla i cos tècnic del Cadí la Seu, que avui inicia a la pista de l’Estudiantes una nova aventura a la màxima categoria del bàsquet estatal.AGUSTÍ PEÑA / FOTO ESTUDI LA SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí obre avui (19.00, Teledeporte) una nova temporada a la Lliga Femenina, la quinzena seguida, amb l’objectiu de tornar a uns play-offs pel títol als quals no va aconseguir accedir el curs anterior. La pista de l’Estudiantes serà el punt de partida d’un projecte renovat, amb sis incorporacions, i il·lusionant, després que el conjunt de l’Alt Urgell guanyés la Lliga Catalana davant del potent Girona. Tanmateix, el tècnic Bernat Canut és caut i adverteix de la igualtat de la competició.

“Hi ha una Lliga a la part alta i hem demostrat que som capaços de competir amb equips d’aquesta zona, però és complicat treure victòries. La resta som un grup molt igualat, un mal dia et fa perdre contra qualsevol rival. El nostre objectiu és ser conscients que podem competir amb qualsevol si estem bé”, va assenyalar Canut, que compleix la cinquena temporada al capdavant de l’equip, que va ser novè la campanya passada.

Respecte a la plantilla, el tècnic lleidatà va assenyalar que “les jugadores que continuen fent un pas endavant, amb lideratge i presència a la pista, que és el que els demanàvem.

A més, estem satisfets amb els fitxatges i esperem que aviat puguin estar bé físicament, si no patirem”. El Cadí ja comptava amb la continuïtat de quatre jugadores amb contracte (Laia Raventós, Laura Peña, Ari Pujol i Gala Mestres), a les quals es va unir la renovació d’Irati Etxarri.

Al mercat, el club lleidatà ha mirat aquest estiu cap a l’estranger, amb les letones Strautmane i Pilabere i les nord-americanes Pivec i Tunstull, aquesta última després del fitxatge frustrat de Perry per una inoportuna lesió a la WNBA. També ha arribat Brotons, una pivot jove i amb projecció a la Lliga Femenina.

A diferència de la temporada anterior, el Palau podrà comptar des de l’inici de la competició amb públic a les grades, per la qual cosa el primer partit com locals és una data marcada en roig al calendari. Serà el dimecres 29 (20.00 hores), quan les lleidatanes s’enfrontaran al Saragossa. “Els rivals saben que jugar a la Seu és molt complicat si hi ha públic a les grades. Hi ha moltes ganes de poder gaudir de l’ambient, tot i que encara no pugui omplir-se el pavelló”, va manifestar Canut.

tracking