SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ RFEF

El Lleida Esportiu firma el pitjor inici de les últimes 5 temporades

Des del 2016 sempre havia guanyat almenys un dels primers quatre partits

Els jugadors del Lleida, durant la sessió de recuperació d’ahir a l’Annex.

Els jugadors del Lleida, durant la sessió de recuperació d’ahir a l’Annex.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu continua sense conèixer la victòria després de les quatre primeres jornades a Segona RFEF i diumenge gairebé va tocar fons a la classificació al caure golejat (3-0) davant de l’ascendit Andratx. Dos empats i dos derrotes són un pobre botí després de quatre partits i el pitjor inici de les últimes cinc temporades. L’últim Lleida que va firmar aquestes xifres va ser el de la temporada 2016-17, amb l’argentí Gustavo Siviero a la banqueta del Camp d’Esports.

Va perdre en l’estrena contra el Badalona (1-0), va empatar al camp del Prat (1-1), va tornar a firmar taules a casa davant de l’Espanyol B (1-1) i va perdre el seu quart matx, contra l’Ebro (2-1).

La primera victòria va arribar en el següent duel, un ajornat contra l’Hospitalet (2-1), i va encadenar un segon triomf al superar l’Atlètic Saguntí (2-1). Siviero no va aconseguir classificar el Lleida Esportiu per als play-offs a Segona A, acabant en la vuitena posició.

L’actual Lleida va obrir la temporada davant del Prat (1-1), va tornar a firmar taules en la segona jornada, en la visita al Badalona (2-2) i ara acumula dos derrotes consecutives, contra l’Europa (0-2) i l’Andratx (3-0).

Per trobar una sèrie de resultats calcada cal remuntar-se a la UE Lleida de la campanya 2000-01, que va acabar cuer de Segona A. Aquell equip, dirigit per Miguel Rubio, va empatar els seus dos primers partits de Lliga davant d’Eibar i Múrcia, tots dos a zero, i va perdre els dos següents, amb Salamanca (0-3) i Sevilla (2-0).

Quant a la debilitat defensiva, el Lleida ha encaixat 8 gols en els seus primers 4 partits, una xifra preocupant però que millora la de la passada temporada, en la qual va encaixar la mateixa xifra en només tres encontres. 

Els 3 gols a favor són els mateixos que portava el Lleida de Siviero la temporada 2016-17. Xifres que no conviden a l’optimisme, però amb molt temps per millorar-les. Tanmateix, aquesta temporada hi ha quatre jornades menys i la categoria és la quarta a nivell estatal.. Després de la vergonyant derrota de diumenge al camp de l’Andratx, la plantilla del Lleida va començar a preparar ahir el duel de diumenge (12.00) davant de l’Eivissa Illes Pitiüses.

tracking