L'Alcarràs empata en l'afegit amb l'Atlètic Lleida

El 0-1 arriba gràcies a un polèmic penal

Abans del duel es va fer un minut de silenci en memòria de Jaume Aldabó, referent històric del sector immobiliari.SEGRE

Alcarràs i Atlètic Lleida van començar ahir la temporada a Primera Catalana amb un encontre que es va mantenir viu fins als últims instants gràcies a l’empenta de l’equip local, que va aconseguir igualar a l’afegit un partit que se li havia posat en contra per culpa d’un penal polèmic, que va assenyalar l’àrbitre sobre Soldevila. Els gols van arribar al segon temps, però a la primera meitat tots dos equips van avisar del seu poder ofensiu.

Al minut 20, Sidi va enviar al travesser una pilota, després d’una bona esquivada a dins de l’àrea. Al 39, l’Atlètic Lleida va respondre enviant una altra pilota a la fusta. Dos ocasions que van ser un reflex del domini altern entre els dos equips durant la primera meitat. Ja a la segona meitat, al minut 58, va tenir lloc la jugada que va marcar el partit, quan, després d’una centrada des de la dreta, l’àrbitre va assenyalar penal per una lleu agafada de Berni a Soldevila, que es va deixar caure i va aconseguir la pena màxima. Chiné va ser l’encarregat de convertir-la tot enganyant el porter (0-1). A partir del gol, l’Atlètic Lleida es va tirar enrere i l’Alcarràs no va deixar de buscar el gol de l’empat.

Poc després, hi va haver una altra jugada polèmica, ja que un defensa visitant va rebutjar amb la mà una pilota que es dirigia a porta, però el col·legiat no va assenyalar res. Finalment, al temps afegit, l’Alcarràs va aconseguir l’empat, obra de Youssef, que va anotar de cap a la sortida d’un córner (1-1).

Un premi a la insistència local, davant un clar candidat a l’ascens de categoria, que després del gol es va conformar i no va fer resplendir la seua qualitat.