SEGRE

Exjugadors del Lleida Esportiu arremeten a les xarxes contra els Esteve

El jugador Pedro Inglés, ahir durant l’entrenament que va ser interromput pels agents.

El jugador Pedro Inglés, ahir durant l’entrenament que va ser interromput pels agents.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot just conèixer-se la notícia de l’escorcoll que va dur a terme la Guàrdia Civil a la seu del Lleida Esportiu, diversos exjugadors van arremetre contra els germans Esteve a través de les xarxes socials. El més contundent va ser el lleidatà Pau Bosch, que va tirar de refrany popular i va escriure: “A cada porc li ve el seu sant Martí.” Un altre lleidatà, Dani Pujol, va utilitzar l’humor: “La culpa fue del Cha-cha-cha.”

Per la seua part, el castellonenc Álex Felip va dir escaridament: “Al final tot arriba.” El càntabre Adrián León va publicar: “No hi ha millor coixí que una consciència tranquil·la.” A la qual cosa va respondre el madrileny Daniel Provencio: “Sàvies paraules!!! El que la fa la paga.” Per la seua banda, el que va ser ajudant de Molo Jorge Garcés no va tenir pietat: “Ara us toca a vosaltres passar-ho malament!!!”.

Hi ha hagut més exemples durant els últims anys. Un dels més recents i sonats va ser el de Joan Oriol, que va denunciar el març passat, en una entrevista al programa Lleida en Joc d’Alpicat Ràdio, que molts futbolistes tenien contractes que no es corresponien amb els salaris que percebien en realitat, un fet que va derivar en problemes a l’hora de tramitar el cobrament dels ERTO, activats després del confinament i l’aturada de la Lliga. Oriol va parlar del Lleida dels Esteve com “un club peculiar” i va assegurar que la majoria dels que marxen no volen tornar.

tracking