SEGRE

ESPORTS

Neymar avisa: "No sé si tinc la força mental per lluitar més amb el futbol"

L’internacional brasiler Neymar ha assegurat que el de Qatar 2022 pot ser el seu "últim Mundial", ja que no sap si té "la força mental per bregar amb el futbol", i ha confessat que guanyar-lo és el "somni" que té des de petit.

Neymar avisa:

Neymar avisa: "No sé si tinc la força mental per lluitar més amb el futbol"EFE/Miguel Gutiérrez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"No sé si tinc forces per lluitar més amb el futbol", va assenyalar Neymar Júnior, actual futbolista del París Saint-Germain i exjugador del FC Barcelona, en declaracions en un nou documental exclusiu de DAZN. "Crec que el del 2022 serà el meu últim Mundial. Ho veig com l’últim perquè no sé si tinc la força mental per bregar més amb el futbol", va afegir.

En aquest sentit, el davanter del Paris Saint-Germain, de 29 anys, va reconèixer que el seu somni és poder guanyar el Mundial amb la seua selecció. "Faré tot el possible per guanyar amb el meu país, per fer realitat el meu somni més gran des que era petit. I espero poder fer-ho", va indicar.

Si Neymar compleix la seua predicció, podria abandonar el futbol amb 30 anys després de jugar a l’hivern de 2022 el Mundial de Qatar, que seria el tercer de la seua carrera després dels que va disputar al Brasil 2014 (va ser quart) i a Rússia 2018 (va assolir els vuitens de final).

tracking