SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Pedri renova fins al 2026 amb clàusula rècord

La rescissió es fixarà en mil milions, superant els 800 que va tenir Griezmann

Pedri, en una foto d’arxiu, és possible que reaparegui davant del Reial Madrid.

Pedri, en una foto d’arxiu, és possible que reaparegui davant del Reial Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del FC Barcelona Pedri González renovarà demà divendres fins al 2026, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros. El club estudia poder anunciar la continuïtat del canari avui mateix i no es descarta una possible presentació abans que se celebri l’assemblea de compromissaris aquest diumenge abans del Barça-València.

El futbolista blaugrana té actualment contracte fins al 2024, de forma que ampliarà dos temporades més la seua relació amb el club, després d’haver estat reconegut com el millor jugador jove de l’Eurocopa i fins i tot entrar en la llista de 30 candidats a la Pilota d’Or, a més d’optar al Premi Kopa al millor jugador sub-21.

Pedri, que el proper mes complirà 19 anys, trencarà per primera vegada en la història del Barcelona la barrera dels 1.000 milions en clàusules. Val a recordar que Leo Messi tenia 700 milions d’euros de rescissió i Antoine Griezmann, 800 milions, fins ara la quantitat més alta al club blaugrana.Pedri, que s’està recuperant de la lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra, podria tornar a jugar el proper dia 24 en el clàssic contra el Reial Madrid, segons va informar La Vanguardia.

Després d’aquesta renovació està previst que n’arribin d’altres com les d’Ansu Fati, Ronald Araujo i l’última gran perla, Pablo Páez Gavi, que ha aprofitat les baixes al centre del camp i s’està consolidat tant al club com a la selecció.

El text, que està subscrit per “la Junta Directiva que el va acompanyar des del 23 de gener del 2014 fins al 27 d’octubre del 2020”, és una resposta als números exposats per Ferran Reverter, CEO del Barça, fa tot just una setmana, en la presentació de la due diligence, i a les seues paraules al qualificar de “nefasta” la gestió de l’anterior junta i alertar del perill de “dissolució” si el club fos una societat anònima.

El Kun marca en la seua ‘estrena’ com a blaugrana

El Kun Agüero es va estrenar amb la samarreta del FC Barcelona ahir en el partit d’entrenament que l’equip blaugrana va disputar davant del Cornellà. L’argentí va marcar el primer gol de l’equip. Després del d’Agüero, el Cornellà va igualar el partit. El matx va finalitzar amb empat a dos. Per part del Barcelona va marcar també Coutinho i, per part de la UE Cornellà, Pla i Eloy Gila.

Ajornats els partits de Reial Madrid i Atlètic

El Consell Superior d’Esports (CSD) va comunicar a LaLiga que accepta la sol·licitud cautelar d’ajornament dels partits Reial Madrid-Athletic i Granada-Atlètic, corresponents a la novena jornada que es disputarà el proper cap de setmana. Aquesta sol·licitud d’ajornament respon al fet ja conegut de l’ampliació per part de la FIFA del període internacional de seleccions sud-americanes.

El femení juga avui Champions a Dinamarca

L’actual campió d’Europa femení, el Barcelona, visita Dinamarca avui per enfrontar-se a les 18.45 a un principiant de la Lliga de Campions, el Koege, després de presentar una altra vegada candidatura al títol en l’estrena de la fase de grups al derrotar l’Arsenal per 4-1.

Osmajic, del Cadis, acaba a comissaria per baralles

El davanter del Cadis Milutin Osmajic va sortir dimarts a la nit i va protagonitzar dos baralles en una discoteca de la ciutat. La primera va tenir lloc dins de l’establiment, on va rebre un cop d’ampolla al cap. Finalment, sota els efectes de l’alcohol, va ser expulsat del local. Ja en ple carrer va protagonitzar el segon aldarull i va acabar a comissaria.

Bartomeu es defensa de les crítiques de l’actual junta

Josep Maria Bartomeu es va defensar, a través d’un comunicat, dels números i les crítiques emeses per Joan Laporta i els seus dirigents i executius sobre la seua gestió en relació, especialment, amb la situació econòmica de l’entitat.

tracking