BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

L'Ekke Lleida encaixa la tercera derrota consecutiva al perdre a la pista del GEiEG

L'Ekke Lleida encaixa la tercera derrota consecutiva al perdre a la pista del GEiEG || Un parcial de 13-0 al final del segon quart acaba decidint

Les lleidatanes encara no han guanyat a la Lliga aquest any.

Les lleidatanes encara no han guanyat a la Lliga aquest any.POL PUERTAS

A l’Ekke Lleida se li continua resistint la primera victòria en l’estrena a la Lliga Femenina 2. Les jugadores que dirigeix Albert Puig no ho tenien gens fàcil, ja que visitaven el segon classificat de la categoria, un GEiEG que va imposar la seua llei des del principi i no va donar opció a la sorpresa, per vèncer al final per un inapel·lable 69-48, que deixa les lleidatanes a la cua de la classificació amb tres derrotes.

El matx va començar a agafar un color local ja des de l’inici.

El 7-2 de sortida, amb Coma intractable en atac, va deixar constància de la superioritat gironina, que es va fer més patent en els últims minuts del segon quart. Després de reaccionar i situar-se a només dos punts (23-21), al CB Lleida se li van apagar els llums ofensius i va completar cinc minuts i mig sense anotar un sol punt.

Per contra, el GEiEG en va aconseguir 13 que van deixar el duel pràcticament vist per a sentència al descans amb un avantatge de 15 punts (36-21).Al tornar de vestidors, la situació per a l’Ekke Lleida no va millorar, va anar a pitjor, i les diferències van créixer fins als 21 punts del final del tercer període (50-29).

El partit ja estava dat i beneït, però el GEiEG no va aixecar el peu de l’accelerador fins a assolir una renda de 27 punts (62-35) amb set minuts encara per jugar-se. Per la seua part, el Lleida va millorar i, almenys, va aconseguir empatar el quart (15-15).