BÀSQUET LLIGA EBA

Un altre sever correctiu per a l'Alpicat com a visitant

Xavier Mata penetra a cistella envoltat de rivals.

Xavier Mata penetra a cistella envoltat de rivals.JORDI PINYOL

El Cochesinternet.net Alpicat continua sense trobar la millor versió com a visitant i ahir va encaixar la segona derrota seguida per un marcador voluminós.

Si en el seu debut a la pista de l’Hospitalet va perdre per 56 punts de diferència (98-42), ahir en la segona sortida va caure per 31 a Esparreguera (74-43). L’equip que dirigeix Joan Albert Cotonat no va sortir connectat i això li va costar molt car.

Les prestacions tant defensives com ofensives van ser nul·les, com mostra el parcial de 22-5 que reflectia el marcador al final del primer assalt.

Tocava remar a contracorrent i els lleidatans ho van intentar, però no ho van aconseguir. Al descans es va arribar amb un esperançador 33-19, però el parcial de 19-3 en els poc més de cinc primers minuts del tercer quart van acabar decidint (52-22, m.30).