Golejada del Mollerussa i lesió de Sidibe

El Mollerussa es va imposar amb autoritat a un fluix Vista Alegre.

El Mollerussa es va imposar amb autoritat a un fluix Vista Alegre.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va guanyar amb autoritat un Vista Alegre que amb prou feines va inquietar la porteria de Bosch (4-1). Els d’Alexis Pintó es van lluir davant de l’afició i van mostrar el bon estat de manera que travessen en un partit intens que va tenir la nota negativa en l’aparatosa lesió de Sidibe, que va haver de ser retirat en ambulància en el minut 70. El Mollerussa va dominar des de l’inici i amb bones triangulacions i un joc alegre i de qualitat va desbordar la defensa visitant. Graells, autor de tres dels gols locals, va obrir el marcador en el minut 10.

El Mollerussa va continuar buscant més gols i el 2-0 va arribar en el 22 per mediació de Porta. Ja a la segona part, el Vista Alegre va tractar d’inquietar una mica més en atac però no ho va aconseguir. El 3-0 va arribar en la transformació d’un penal en el minut 53 per part de Graells. Al 70 va arribar la lesió de Sidibe que va enfosquir una mica l’alegria pel bon partit dels locals.

El Vista Alegre va aconseguir el seu gol en una jugada aïllada en el 57 però no van tenir opció a més perquè el Mollerussa va tornar a tenir noves ocasions i Graells, amb el seu tercer gol, va col·locar el definitiu 4-1 en el minut 68. Amb aquesta nova victòria, el Mollerussa suma sis punts i se situa segon a la taula classificatòria a un sol punt del líder, el Valls, que en té set.