SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Ansu Fati renovarà amb el Barcelona fins al 2027

“No se'ns pot exigir guanyar la Champions”, assegura el tècnic Ronald Koeman

El blaugrana Ansu Fati prova la moto del lleidatà Marc Márquez al Circuit de Catalunya.

El blaugrana Ansu Fati prova la moto del lleidatà Marc Márquez al Circuit de Catalunya.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ansu Fati renovarà com a blaugrana fins al 2027 després del principi d’acord assolit pel Barça amb el representant del jugador, Jorge Mendes. Mateu Alemany, director de futbol del club, es va reunir dilluns a la nit amb Mendes a Porto i es van establir les bases per a l’ampliació del contracte del davanter, que acaba el 2022. A més, tindrà una clàusula de 1.000 milions d’euros, com la del seu company Pedri. Durant les últimes setmanes, el club ha mantingut contactes amb Mendes per tancar la renovació.

En un primer moment, hi va haver discrepàncies sobre la data de fi de la vinculació, ja que segons el FC Barcelona es podia activar una clàusula per estendre-la unilateralment fins al 2024, ampliació que permet la legislació espanyola. Tanmateix, Mendes i el pare del futbolista del Barcelona, Bori Fati, van apel·lar a l’article 18.2 del reglament de la FIFA, que assenyala que els menors de 18 anys no poden firmar un contracte de professionals de més de tres anys. Fati va firmar el seu últim contracte amb el club amb setze anys, així que segons aquesta norma l’activació automàtica no és factible. Finalment ha primat la voluntat del jugador de continuar vinculat al Barça.

“Sé que estan a prop de renovar. És una notícia molt important. És un jugador jove, de molta qualitat, que ha de marcar el futur d’aquest club”, va confirmar Koeman. El club espera que l’acord es pugui anunciar aquesta setmana, abans del partit de diumenge contra el Reial Madrid.Per la seua part, el Barça rep avui (21.00, Movistar) el Dinamo de Kíev en un partit clau per al seu futur a la Lliga de Campions.

“Ens juguem el futur. Ens toca guanyar i és decisiu. Hem de guanyar per continuar amb opcions”, va assegurar ahir el tècnic Ronald Koeman. “Se’ns pot exigir competir, però no guanyar la Champions.

Sempre depèn de les circumstàncies i tampoc és normal pensar a arribar a semis o quarts. Els grans han millorat molt i el Barça ha abaixat el nivell en els últims quatre anys. Només puc opinar des que vaig arribar, però és evident que hi ha equips que tenen millor onze, millor banqueta i millor situació econòmica”, va afegir el tècnic abans del duel amb el Dinamo.

El blaugrana prova la potència de la moto de Marc Márquez

El vuit cops campió del món Marc Márquez va rebre al Circuit de Catalunya Ansu Fati, que va al·lucinar amb la potència de l’Honda del pilot lleidatà.

“M’ha deixat sord”, va dir Ansu Fati entre el soroll de l’Honda, pujat al selló de pilot, mentre Márquez obria gas amb la moto al cavallet. “Fa tres anys vaig venir a veure una cursa, em va convidar el Marc, el meu amic. Des de llavors em van començar a agradar les motos. Vinc a saludar-lo i a passar una bona estona amb ell”, va dir el futbolista.

Va ser una primera sorpresa de Márquez a Ansu Fati, ja que queda per sortir a la llum una segona part de la trobada al Circuit de Catalunya.

Un doblet de Messi permet al PSG remuntar

Dos gols de Messi van permetre al PSG remuntar el partit amb el Leipzig (3-2). Mbappé, que va fallar un penal al temps afegit, va ser l’autor del primer gol dels parisencs. Per la seua part, el City de Guardiola va golejar el Bruges (1-5) amb dos gols de Mahrez.

L’Ajax segueix imparable i ahir va passar per sobre del Dortmund (4-0), mentre que l’Sporting de Portugal va obtenir el primer triomf a l’imposar-se al Besiktas turc per un clar 1-4.

El blaugrana Ansu Fati prova la moto del lleidatà Marc Márquez al Circuit de Catalunya.

El blaugrana Ansu Fati prova la moto del lleidatà Marc Márquez al Circuit de Catalunya.REPSOL MEDIA

tracking