SEGRE

Assassinat a trets el velocista olímpic equatorià Álex Quiñónez

Quiñónez es va classificar per als Jocs Olímpics de Londres 2012, on va aconseguir arribar a la final dels 200 metres plans

Assassinat a trets el velocista olímpic equatorià Álex Quiñónez

Assassinat a trets el velocista olímpic equatorià Álex Quiñónez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El velocista olímpic equatorià Álex Quiñónez ha estat assassinat a trets ahir a la ciutat de Guayaquil, segons ha confirmat el president de la Federación Deportiva Provincial del Guayas, Roberto Ibáñez, en un missatge a la xarxa social Twitter.

"El meu cor està totalment destrossat, no trobo paraules per descriure el buit que sento", ha escrit Ibáñez. A més, també va ser assassinat un altre ciutadà que es trobava juntament amb Quiñónez en el moment de l’atac i va intentar fugir, segons recull el mitjà equatorià 'L’Univers’.

La Policia de l’Equador ha anunciat que ha "activat els equips" per capturar els presumptes responsables de l’atac, tot i que no ha ofert més detalls.

Quiñónez es va classificar per als Jocs Olímpics de Londres 2012, on va aconseguir arribar a la final dels 200 metres plans. El 2019 va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat Mundial d’Atletisme celebrat a Doha, també en la categoria de 200 metres.

tracking