SEGRE

HOQUEI PATINS EUROPE CUP

El Llista busca des d'avui el quart ceptre europeu

Visita el Poiré gal, setè de la seua Lliga i en el qual milita el lleidatà Jaume Bartés

L’expedició llistada va partir ahir des de Jardiland a les 15.20 hores en dos furgonetes.

L’expedició llistada va partir ahir des de Jardiland a les 15.20 hores en dos furgonetes.XP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Llista Blava inicia avui en terres gal·les la defensa de la seua tercera corona europea, conquerida el mes de juny passat a Andorra. Serà el cinquè partit que els d’Albert Folguera afrontaran en dos setmanes, una càrrega a la qual caldrà afegir els 800 quilòmetres i gairebé deu hores de viatge per carretera a bord de dos furgonetes. “No hi ajuda gens el viatge, però tenim l’avantatge que estem en un moment de la temporada en el qual la mateixa inèrcia dels partits ens permet aguantar bé.

No hem pogut entrenar-nos, demà [avui per al lector] provarem la pista i no tindrem el descans que voldríem, però crec que no serà tan important”, va assegurar. Folguera veu el seu equip superior. “Honestament crec que som superiors, però no hem de confiar-nos.

Hem d’afrontar el partit amb molta serietat, evitar targetes innecessàries, que no hi hagi lesionats i mirar de guanyar per tornar i recuperar-nos com més aviat millor per afrontar el partit de dimarts”, va assenyalar amb referència al duel contra el Voltregà, l’últim abans de l’aturada de seleccions.El tècnic llistat va destacar la importància de guanyar el duel d’avui de cara al futur en la competició continental. “És un canvi de xip i un encontre important perquè, si el guanyem, amb assegurar els partits de casa ja estaríem pràcticament classificats per a la següent ronda, així que hem de mirar de sortir centrats i sabent tot el que ens juguem i fer un partit seriós”, va dir.Va reconèixer que el que va passar a Calafell, on dimecres van perdre la imbatibilitat després d’un escàndol arbitral, amb tres exclusions en tot just minut i mig, “ens ha de servir de lliçó. Al final per tot el que no pots controlar no fa falta trencar-se el cap.

Cal aprendre d’això”, va advertir.Pel que fa al Poiré Roller, que actualment ocupa la setena posició de la taula amb dos victòries i una derrota, l’encaixada precisament davant del SCRA Saint Omer del lleidatà Roc Llisa per 9-2, va comentar que “per amplitud de banqueta i qualitat, estem molt per sobre, però és una competició europea, una pista diferent i es pot complicar en qualsevol moment”. En el conjunt gal milita el lleidatà Jaume Bartés, que aquest any ha canviat la Lliga austríaca per la francesa, i Armant Sánchez, que ara fa un parell de temporades va militar al filial llistat.

La Federació no accedeix a ajornar el Llista-Voltregà

La Federació Espanyola ha rebutjat la petició del Llista de poder jugar el partit davant del Voltregà dimecres en lloc de dimarts, per tenir així més temps de recuperació, adduint que els internacionals espanyols convocats per a l’Europeu, entre ells Martí Serra, han d’incorporar-se a la concentració el dia 27.

tracking