SEGRE

INSTAL·LACIONS CORONAVIRUS

“Estàvem esperant això”

Satisfacció en clubs i gimnasos en la primera jornada en què ja podien tenir el cent per cent d'aforament a les instal·lacions || “No enteníem per què altres sectors podien i nosaltres no”

El Barris Nord va recuperar la normalitat després de molts mesos.

El Barris Nord va recuperar la normalitat després de molts mesos.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de molts mesos de restriccions, els recintes esportius tancats, com els pavellons i gimnasos, van poder ahir tornar a disposar del 100% de l’aforament, amb la qual cosa van deixar enrere el 80% del qual podien fer ús fins ara. “Ho estàvem esperant, per la qual cosa estem molt contents”, explicava Pep Castarlenas, director del centre Ekke Viding. “També amb molta prudència, perquè encara no és el final, però almenys ja no es queda gent fora per falta d’aforament.

Sobretot destacaria la confiança que això transmet a tothom, perquè l’estat mental també és important.” Albert Aliaga, president de l’ICG Força Lleida, també celebrava la mesura, que en el seu cas va coincidir amb la disputa del partit amb el Prat (vegeu les pàgines 24, 25 i 26). “És molt important per a nosaltres que no hi hagi limitacions. Ara podrem tornar a fer promocions amb escoles o amb altres clubs de la província.

Espero que la gent s’animi ara a venir perquè l’equip s’ho mereix”, afegia. María Campos, responsable del Trèvol, també celebrava recuperar el cent per cent d’aforament i explicava que “la setmana passada va ser una mica de baixada perquè no enteníem per què altres sectors podien estar al complet i nosaltres no. Hem recuperat el somriure”, valora.

Per la seua part, Jordi Casanya, gerent de Sícoris, admetia que “a la pràctica no ens afecta gaire, perquè amb el 80% ja podíem atendre el soci. Però, sens dubte, estem més contents sense limitacions”. Castarlenas reconeixia que “s’ha fet molt llarg.

Però és una satisfacció veure que la gent va recuperant la normalitat. Ja ho hem passat, ara toca mirar endavant”.

El Barris Nord va recuperar la normalitat després de molts mesos.

El Barris Nord va recuperar la normalitat després de molts mesos.POL PUERTAS

tracking