El Tàrrega perdona i cau amb polèmica

Els locals es frustren i acaben amb 10

Una acció del partit d’ahir al Municipal Joan Capdevila.

Una acció del partit d’ahir al Municipal Joan Capdevila.XAVIER SANTESMASSES

El Tàrrega va caure ahir per 0-1 contra el Vilanova i la Geltrú en un partit bastant desigual entre les dos parts. A la primera, l’equip blaugrana va jugar millor i va perdonar les ocasions que va tenir, mentre que a la segona, el Vilanova va anotar el gol de la victòria i després va començar a perdre temps, amb el beneplàcit del col·legiat, cosa que va trasbalsar un Tàrrega que va acabar el partit amb 10. La falta d’encert dels blaugranes va tornar a passar-los factura, ja que la primera meitat va acabar amb empat a 0, malgrat les nombroses i bones ocasions amb què va comptar el Tàrrega.

La més clara va ser la que va tenir Jordi poc abans d’arribar al descans, quan va rematar des de dins de l’àrea, però el porter visitant la va aconseguir rebutjar a córner. Després del descans, el duel va ser una altra història. El Vilanova es va avançar al marcador després d’una contra finalitzada per Saldaña, que va donar avantatge al seu equip al minut 56 (0-1).

A partir d’allà, els locals no van poder imposar el seu joc a causa de les constants aturades que provocava l’equip visitant, permeses per l’àrbitre i que no van comportar amonestacions.Els de Candi Viladrich es van posar nerviosos i, malgrat això, encara van tenir un parell d’ocasions per igualar el marcador, a peus de Hichem i Maikel, en una falta directa. Al tram final, l’àrbitre va expulsar Dídac per doble groga i fins i tot el mateix Viladrich va ser amonestat, al veure que se’ls escapava un partit que havien pogut guanyar al primer temps.