Domini estèril d'un Atlètic Lleida sense encert

El jugador de l’Atlètic Lleida Pere Pons intenta refusar la pilota davant la pressió d’un rival.CARLA VILLALÓN

Bon partit de l’Atlètic Lleida en el seu desplaçament a Martorell, que no va poder acabar en victòria (0-0) per la falta d’encert en les rematades finals, en les diverses ocasions que van crear durant tot el duel. El Martorell va tenir el control de la pilota al primer tram del matx, encara que sense atansar-se a la porteria de Mora. Gradualment, l’Atlètic Lleida va passar a imposar-se en el joc i amb els locals plenament centrats en tasques defensives.

En el minut 34 Chiné va estar a punt de marcar en l’execució d’una falta que es va perdre per centímetres. Soldevila també va tenir la seua en el minut 37 amb un potent tret que va sortir fregant el travesser. Per la seua part el Martorell va tenir la seua única ocasió de la primera part al minut 39 en una rematada de cap que va sortir alta.

Al 44, una bona arribada de l’Atlètic Lleida la va rebutjar bé la defensa local. Ja en la segona meitat els de Josep M. Turull van seguir buscant el gol i Huertas i Enríquez van tenir dos ocasions que no es van concretar.

El Martorell amb prou feines va tenir ocasions i en les poques que van crear tampoc es van mostrar gens encertats. Això sí, es van defensar amb encert i van demostrar tenir ofici i experiència, dilatant el joc per trencar el ritme dels visitants i alentir el duel. Per la seua part, els lleidatans van continuar intentant-ho.

Masbernat, primer en el minut 70 amb un intent de vaselina que va sortir massa alta, i després en el 85 en un bon xut, va provar sort sense encert. També Huertas, al 89, va tenir la seua ocasió en una sacada de falta que el porter va aconseguir aturar amb conflictes, en dos temps. Sense temps per a més l’àrbitre va indicar el final i l’Atlètic Lleida va sumar un bon punt davant d’un rival complicat, encara que amb el regust d’haver estat a prop de la victòria.L’empat situa l’Atlètic Lleida setè en la classificació, encara que amb un partit menys i empatat a cinc punts amb la Rapitenca, l’Igualada i l’Alcarràs. El grup està molt ajustat encara i té el líder a només dos punts.