SEGRE

La Paeria encarrega un informe tècnic-jurídic sobre el compliment dels convenis amb el Lleida Esportiu

L'ajuntament ha donat un termini de tres setmanes al club perquè acrediti que està en condicions de rebre les subvencions pendents i no descarta la resolució del conveni si es constaten incompliments

Pintades contra els propietaris del club

Pintades contra els propietaris del clubJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió informativa de les Polítiques de Gestió Cultural, d'Esports i de Joventut de l'ajuntament de Lleida s’ha reunit aquest dilluns en sessió extraordinària, a petició del grup del PSC, per a informar sobre l’estat de compliment dels convenis que la Paeria té signats amb el Lleida Esportiu. El regidor de Joventut, Festes i Tradicions i Esports, Ignasi Amor, ha assenyalat la voluntat del govern municipal d’actuar amb diligència i transparència i de comptar amb el màxim consens possible de tots els grups municipals en la gestió d’aquest assumpte.

Amor ha explicat que el govern municipal ha encarregat un informe tècnic-jurídic sobre l’execució dels convenis que el Lleida Esportiu té subscrits amb l’ajuntament i els possibles incompliments de les obligacions que se’n deriven. Amor ha detallat que els convenis que la Paeria té subscrits amb el club són el de 26 d’agost de 2016 per la substitució de la gespa del Camp d’Esports i el de 7 de juliol de 2017, per la cessió d’ús de les instal·lacions municipals del Camp d’Esports i del camp de futbol annex.

El regidor també ha assenyalat que s’ha donat un termini de tres setmanes al club perquè acrediti que compleix les condicions fixades per a rebre les subvencions retingudes per la substitució de la gespa de l’estadi, que corresponen al període 2018 a 2021, per un import total de 238.371 euros.

"En les properes setmanes analitzarem els informes que s'han encarregat, així com tota la documentació que pugui aportar el club, si és que així ho fa, i altres fets que es puguin produir durant aquest període. A la vista de tot això, prendrem la decisió que correspongui sobre la continuïtat o la resolució del conveni de cessió d'ús del Camp d'Esports. No descartem cap opció i intentarem que la decisió sigui adoptada amb el màxim consens possible dels grups municipals, que així ho han manifestat en la comissió celebrada en el dia d'avui", ha afirmat Amor.

En qualsevol cas, l’ajuntament garanteix que tots els equips de la base del Club Lleida Esportiu podran continuar fent ús de les instal·lacions en les quals entrenen i juguen durant tota la present temporada.

Durant la reunió, Amor ha reiterat el malestar del govern municipal per la gravetat dels darrers esdeveniments relacionats amb el club i la preocupació per la seva repercussió en la imatge de la ciutat.

tracking