SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Agüero, que va tenir una arrítmia, segueix ingressat

Va ser sotmès a un estudi cardiològic a causa d'un malestar toràcic

El Kun Agüero, atès durant el partit davant de l’Alabès.

El Kun Agüero, atès durant el partit davant de l’Alabès.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Kun Agüero va patir una arrítmia durant el partit d’aquest dissabte passat Barça-Alabès que el va obligar a retirar-se del camp i ser traslladat a un hospital. És el segon capítol del trastorn de la freqüència cardíaca que ha patit el jugador blaugrana en els últims deu dies, segons ha informat El País. Després d’un salt amb Laguardia en la disputa d’una pilota, l’argentí es va sentir marejat i va acabar assegut a terra.

Per precaució, Sergi Barjuan el va substituir. El col·legiat del partit, Figueroa Vázquez, va ser un dels primers a sol·licitar l’entrada dels metges i la llitera, però al final no va caldre i el davanter culer va poder sortir caminant cap al túnel dels vestidors. Seguint el protocol, l’argentí va passar la nit a l’hospital amb l’objectiu que li realitzessin un estudi cardiològic per les molèsties toràciques que van causar el seu malestar, el qual va confirmar l’arrítmia, que l’obligarà a quedar ingressat i en observació fins que es coneguin i es puguin valorar adequadament els resultats.

Sobre l’afectació d’aquest episodi per al Kun Agüero, el club no ha donat més detalls, de manera que no se sap quan podrà tornar a jugar, malgrat que està pràcticament descartat per jugar demà el partit de la Lliga de Campions al camp del Dinamo de Kíev.El Barça afegeix una baixa més a la llarga llista que engrosseix la infermeria i a què ahir també es va afegir la de Gerard Piqué, que davant de l’Alabès es va retirar lesionat. El central té una lesió muscular idèntica a la que va patir a l’inici de la temporada, una elongació al soli de la cama esquerra, que el deixarà diverses setmanes fora de combat.Per sort per a Sergi Barjuan, tres de les absències davant del conjunt vitorià, Ansu Fati, Sergi Roberto i Frenkie de Jong, ja van poder fer ahir part del treball amb la resta del grup i algun d’ells podria tornar per al duel de demà a Kíev. Igual que Dembélé, que es continua entrenant amb el grup.D’altra banda, en una entrevista al diari Sport, Leo Messi assegura que li agradaria tornar al Barça com a secretari tècnic “en algun moment”.

“M’agradaria tornar a aportar el que pugui perquè és el club que estimo”, va assenyalar l’ara jugador del PSG.

Stuani treu el Girona del descens en el temps afegit

El Girona, amb un gol de Cristian Stuani a l’últim minut de l’afegit, es va emportar els tres punts de Fuenlabrada (1-2) en un duel que va embogir en els deu minuts finals quan es van veure els tres gols i quatre expulsions. Samu Saiz va veure la roja directa per agredir un rival i poc després Jairo feia penal, cosa que suposava l’empat, i veia la segona groga.

Amb nou jugadors, el Girona va saber patir i es va emportar un triomf que el treu de la zona de descens.

tracking