SEGRE

Messi assegura que ningú li va demanar de jugar gratis al Barcelona i lamenta les paraules de Laporta

"M’agradaria tornar al Barça a aportar en el que pugui i m’encantaria que continuï estant bé"

Lionel Messi durant un partit amb el PSG.

Lionel Messi durant un partit amb el PSG.AFP7 / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del Paris Saint-Germain Leo Messi ha assegurat que ningú al FC Barcelona li va demanar que jugués gratis aquesta temporada per poder renovar-lo i, per això, creu que les paraules del president Joan Laporta sobre aquest tema estan "fora de lloc", i ha comentat que li agradaria tornar al club blaugrana a ajudar "en el que pugui". "Com vaig explicar a la meua sortida, vaig fer tot el possible per quedar-me, mai en cap moment no se’m va demanar que jugués gratis. Se’m va demanar que em rebaixés el sou un cinquanta per cert i ho vaig fer sense cap problema. Érem en disposició d’ajudar més el club", va assegurar en una entrevista a Sport.

En aquest sentit, Messi va assegurar que el seu desig era seguir a Barcelona. "Les ganes i el desig meu i de la meua família era de quedar-nos a Barcelona. Ningú no em va demanar de jugar gratis però alhora em sembla que està fora de lloc les paraules que va dir el president", va manifestar. "Les paraules de Laporta em van doldre perquè crec que no té necessitat de dir això, és com treure’t la pilota de sobre i no assumir les seues conseqüències, ni fer-se càrrec de les coses. Això fa pensar la gent o genera un tipus de dubtes que crec que no me'ls mereixo", es va sincerar.

No obstant, té clar que tant ell com la seua família volen viure a Barcelona i que li agradaria tornar al FC Barcelona per ajudar el club. "Sí. Sempre ho vaig dir que m’encantaria poder ajudar el club en el que pugui ser útil i pugui sumar i ajudar que el club estigui bé", va assegurar. "M’encantaria ser secretari tècnic en algun moment. No sé si serà al Barcelona, o no. O si és d’una altra manera. Si està la possibilitat, de m’agradaria tornar a aportar en el que pugui perquè és el club que estimo i m’encantaria que continuï estant bé, que continuï creixent i que continuï sent un dels millors del món", va concretar.

Quant al Barça actual, l’argentí considera que té una "gran plantilla". "Els veig cada vegada que puc. Van aparèixer nois importants i molt bons com és el cas de Gavi. A nivell d’equip estan bé. Amb la tornada|volta del Kun i Dembélé, si torna bé, seran una gran ajuda per a l’equip. Sempre estarà allà perquè és un dels millors del món. Sempre pelarà per la Lliga i pels objectius encara que després es pugui donar o no", va valorar.

tracking