SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

El Vila-sana cau 3-5 davant del Mollerussa en l'últim test

Diumenge inicia l'OK Lliga a Vilanova

Una jugada de l’amistós que van disputar ahir el Vila-sana i el juvenil del Mollerussa.

Una jugada de l’amistós que van disputar ahir el Vila-sana i el juvenil del Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va fer ahir el seu últim test previ a l’inici de la Lliga i, en un amistós davant de l’equip juvenil del Mollerussa, va perdre per 3-5 encara que, com va explicar el tècnic, Lluís Rodero, “el resultat era el que menys importava. Ha estat un test molt positiu, jugant amb una intensitat alta i estic content perquè hem provat coses”, va valorar. L’equip iniciarà la Lliga diumenge a la pista del Vilanova, en un partit que es jugarà les 16.05.

Rodero no és la primera vegada que posa el seu equip davant d’un espàrring masculí. “Són juvenils, però ja tenen un físic potent”, va valorar. “Hem perdut, però a falta de tres minuts anàvem 3-3 i no es tractava de voler guanyar el partit, volia provar coses, com un atac final cinc contra quatre.

Era igual guanyar o perdre”, insistia. El tècnic admet que la pretemporada “s’ha fet llarga. Hem treballat deu o onze setmanes, ja que vam començar el 30 d’agost”.

“Però ja ens ha anat bé, perquè necessitàvem temps. Tenim una plantilla totalment nova i a més Luchi Agudo va arribar molt més tard i vam haver de començar de nou en alguns aspectes tàctics”, va concloure.

tracking