SEGRE

TENIS TAULA LLIGA DE CAMPIONS

El Borges cau amb l'actual campió

El Borussia Düsseldorf es mostra molt superior i venç per 3-0 || Primera derrota de la temporada dels lleidatans

Marc Duran, en una imatge d’arxiu, va ser l’únic que va poder guanyar un set contra l’equip alemany.

Marc Duran, en una imatge d’arxiu, va ser l’únic que va poder guanyar un set contra l’equip alemany.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Asisa Borges Vall va encaixar ahir la primera derrota de la temporada, al caure per un incontestable 3-0 amb el Borussia Düsseldorf, en el primer partit de la segona fase de la Lliga de Campions. L’equip alemany, amfitrió d’aquesta fase, és l’actual campió continental i de la Lliga alemanya i només va cedir un set a l’equip de les Garrigues. El CTT Borges havia guanyat els quatre partits jugats fins ahir, els tres de la primera fase de la Champions del tenis taula i el primer i únic de Lliga que porten disputats.

L’equip era conscient de la dificultat de sorprendre el Borussia Düsseldorf, però el partit va començar molt bé per als de les Garrigues. Marc Duran va vèncer al primer set per 8-11 el suec Anton Källberg, però l’actual número 43 del món ja no va donar cap opció al de Vilanova. Va encadenar els tres següents sets per 11-6, 11-5 i 11-7, per emportar-se el partit per 3-1 i avançar l’equip.Al segon partit, el suec de l’Asisa Borges Vall, Viktor Brodd, s’enfrontava amb Timo Boll, número 10 del món i l’alemany va imposar la seua llei des del principi.

Un 3-0 a favor de Boll, amb parcials 11-5, 11-6 i 11-9, va posar el 2-0 en el marcador global del partit.L’encontre el va tancar per a l’equip amfitrió el xinès Dang Qiu, número 47 del rànquing mundial, que va superar amb certa comoditat Joan Masip, que va cedir 3-0 amb parcials d’11-3, 11-8 i 11-8.L’equip lleidatà afrontarà avui el segon partit d’aquesta fase amb l’SPG Felbermayr Wels austríac (14.30) i demà ho farà amb l’Sporting Clube de Portugal (14.30). Els dos primers passen a la segona fase i el tercer, a l’ETTU.

tracking