SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'àrbitre indica més insults a la seua acta de Mollerussa

En un annex diu que el tècnic li va dir “prepotent” i l'assistent, “tontos”

Una jugada del partit de diumenge entre el Mollerussa i el Catllar, suspès al minut 80.

Una jugada del partit de diumenge entre el Mollerussa i el Catllar, suspès al minut 80.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legiat del partit de diumenge passat entre el Mollerussa i el Catllar, suspès al minut 80 amb 2-3 al marcador, per “insults” i “al veure perillar la nostra integritat física”, segons va redactar a l’acta Germán Carrasco, va fer també un annex a l’esmentada acta, a què ha tingut accés SEGRE, en què relata més insults i faltes de respecte per part de membres del Mollerussa.

També denuncia que ningú del club els va acompanyar a la sortida, cosa que nega rotundament el president, Jaume Vallverdú. “Els van acompanyar el tresorer i el vicepresident, encara que és possible que no s’identifiquessin. Tampoc hi havia ningú esperant-los”, afegeix. L’àrbitre explica a l’annex que, quan redactava l’acta del partit, van trucar a la porta l’“entrenador de l’equip local, Pintó Subirada, Marc Alexandre, juntament amb altres persones que no es van identificar” i que li van demanar explicacions per la suspensió, a la qual cosa ell va respondre: “He aplicat el protocol de Zero Insults a la Grada.”

Afirma que, tot seguit, una de les persones que estava amb Pintó, i al qual identifica com Albert Maimó, assistent de l’equip, segons va explicar el president Vallverdú, li va dir “és que sou molt tontos”. Afegeix que el van interrompre “fins en tres ocasions” mentre redactava l’acta i que Alexis Pintó li va dir “prepotent” i que, mentre el col·legiat llegia l’acta, a l’arribar a l’apartat en què relatava els insults, el tècnic local li va dir: “Això passa a tot arreu, heu d’aguantar-ho” i que li va continuar recriminant la suspensió, motiu pel qual “el vaig expulsar del meu vestidor”.

Després que ningú del club no volgués firmar l’acta, Pintó li va dir “tu no saps qui soc jo, que estic al comitè d’entrenadors”. A la part final l’àrbitre escriu que “malgrat les incidències ocorregudes i les nombroses amenaces que hem rebut, cap persona de l’equip local no acompanya l’equip arbitral fins a fora de les instal·lacions” i que va ser un assistent el que va haver de trucar als Mossos, “que s’hi van presentar ràpidament”. El club ha presentat al·legacions a l’acta.

D’altra banda, el duel de Copa entre el Mollerussa i el Penya Independent d’Eivissa es jugarà el dimecres 17, a les 20.30, amb entrada gratuïta.

tracking