SEGRE

El Lleida Esportiu paga una part dels arbitratges de la base

Protestes de jugadors i afició del Lleida Esportiu al Camp d'Esports

Protestes de jugadors i afició del Lleida Esportiu al Camp d'EsportsCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips del Lleida Esportiu aleví, infantil i cadet, que no van poder jugar els seus partits el cap de setmana passat pels reiterats impagaments dels arbitratges per part del club, ja podran fer-ho la pròxima jornada.

El club, segons va poder confirmar aquest diari, va pagar part del deute que tenia amb la FCF pels arbitratges i els equips de la base ja podran disputar els seus encontres el cap de setmana que ve.

Val a recordar que la setmana passada, el Lleida va abonar els arbitratges que devia d’aquests tres equips fora de termini i quan la sanció ja estava imposada, per la qual cosa no van poder jugar. És més, ahir el subcomitè de competició els va donar els enfrontaments per perduts al considerar el club responsable d’aquestes suspensions i, a més, en els tres casos es va imposar a l’entitat una multa de 60 euros.

S’ha de recordar que els pares i mares dels nens del futbol base del club van protestar divendres passat a la seu territorial de la Federació Catalana de Futbol per la impossibilitat de jugar el cap de setmana i diumenge van seguir amb les seues protestes al Camp d’Esports amb pancartes, reivindicant que “amb la il·lusió dels nens no es juga” i que “volen jugar”. Els jugadors del primer equip s’hi van solidaritzar i els van rebre amb aplaudiments.

Les queixes de les famílies de la base anaven dirigides, sobretot a l’alcalde, Miquel Pueyo, i al delegat de la Federació, Josep Maria Espasa, als quals exigien una solució i, fins i tot, estaven disposats a pagar de la seua butxaca els arbitratges.

tracking