SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista torna avui a la competició a Igualada

Després d'un mes aturat per l'Europeu que han jugat Martí Serra i Di Benedetto

Albert Folguera dona instruccions en el partit contra el Voltregà.

Albert Folguera dona instruccions en el partit contra el Voltregà.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un mes i un dia després de guanyar per 4-0 el Voltregà, el Lleida Llista torna avui a la competició de lliga amb un difícil desplaçament a la pista de l’Igualada (20.30). L’OK Lliga ha parat aquest temps per la disputa del Campionat d’Europa, en el qual Espanya, amb Martí Serra, es va proclamar campiona davant de França, selecció amb la qual va jugar Bruno di Benedetto. El tècnic, Albert Folguera, molt crític amb l’aturada, explicava ahir que “a l’equip el veig bé, però és una incògnita com estarem.

Això ha fet mal a tots els equips a l’estar tant temps aturats”, va assenyalar. “Bruno arriba amb molta càrrega de partits, Martí ha estat deu dies sense jugar ni entrenar-se i els que hem estat aquí hem entrenat al nostre ritme. El que sí que tenim és ganes de tornar a competir.” El Llista és quart a la classificació amb 15 punts, mentre que l’Igualada ocupa el lloc 11, amb 7.

Però el tècnic recorda que “és un equip que sempre ens costa molt. Sembla que ens tinguin presa la mesura, sobretot a la seua pista. Però cada partit és diferent i volem ser competitius una altra vegada i som capaços de fer les coses bé”.Sobre aquestes quatre setmanes aturats, va valorar que “a nosaltres ens han faltat dos peces molt importants i l’Igualada ha estat amb tots els seus jugadors i, a més, alguns han pogut jugar amb l’equip de Nacional Catalana.

A veure si ens surt un bon partit”.També va mostrar ganes de tornar a l’Onze de Setembre. “A veure si podem la propera setmana, però cal veure com està la pista. Davant del Reus ens hauria agradat jugar ja allà, però confio que sí que ho puguem fer l’11 en el partit europeu.”

tracking