SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Vicente Javaloyes, del grup de Pereira, assegura que intentarà dialogar amb els Esteve, però que hi ha alternatives per salvar el Lleida Esportiu

Vicente Javaloyes, assessor de Luis Pereira, diu que ja parlen amb creditors

Vicente Javaloyes és un dels principals assessors de l’empresari Luis Pereira.

Vicente Javaloyes és un dels principals assessors de l’empresari Luis Pereira.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicente Javaloyes, el professor d’Inefc, doctor en Dret i expert en gestió esportiva que forma part de l’equip de treball de l’empresari Luis Pereira que vol fer-se càrrec del Lleida Esportiu, va dir ahir en declaracions a aquest diari que “esgotarem el diàleg amb els Esteve, però no descartem altres vies per poder accedir al club”, que es troba en risc de desaparició per l’amenaça de desnonament de la Paeria, els deutes i les denúncies. “Tenim diverses opcions sobre la taula i els nostres assessors hi treballen des de fa setmanes. Ens sentim avalats.

Són moltes les persones que ens escriuen i ens brinden suport. No tenim cap dubte que Lleida es mereix l’esforç que estem fent”, va assenyalar Javaloyes, amb un extens currículum en el qual figuren càrrecs jurídics en federacions esportives i també de responsabilitat en entitats i en esdeveniments com la gerència a Almeria 2005 de la candidatura dels XV Jocs Mediterranis.

Sobre la recepta per salvar el club, va dir que “professionalitzar la gestió és clau i ens acompanyarà un equip competent i il·lusionat. Estem preparant el dia zero, que estarà marcat, entre altres objectius, per la col·laboració amb altres clubs, no només de futbol, la socialització del club i l’obertura al teixit empresarial”.

Pel que fa als deutes que ofeguen el Lleida Esportiu, Javaloyes va assegurar que “estem en contacte amb diversos creditors per buscar punts de trobada” i va dir que les prioritats “seran primer pagar a la plantilla i després llançar una campanya de captació d’abonats. Els jugadors necessiten el suport de l’afició i la plantilla ja coneix les nostres intencions”.

En aquest sentit, va assegurar que ha hagut de deixar algun càrrec perquè “la meua aposta pel Lleida Esportiu està meditada i sé el que suposa”, però va voler deixar clar que “si hi ha alguna opció millor que la proposta de Luis Pereira, li donarem suport”.

A la pàgina web, Javaloyes diu de si mateix a tall de declaració d’intencions: “Aparec en projectes en fase de desenvolupament o inviables i els poso a funcionar. Soc un gran facilitador i catalitzador d’idees de negoci en l’àmbit de la gestió esportiva.”.

tracking