SEGRE

Els jugadors del Lleida valoren anar a la vaga si continuen els incompliments

Afirmen que se senten "enganyats" per la directiva

La roda de premsa de la plantilla del Lleida Esportiu.

Els jugadors del Lleida valoren anar a la vaga si continuen els incomplimentsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors i membres del cos tècnic del primer equip del Lleida Esportiu han denunciat aquest dijous en roda de premsa els incompliments per part del club i el tracte de la directiva cap a la plantilla. Acompanyats per Diego Rivas, secretari general de l’AFE, i Ángel Rodríguez, codirector de l’assessoria jurídica de l’associació, els jugadors han dit sentir-se "enganyats" per la directiva, ja que afirmen que els van assegurar que aquesta temporada seria "normal" i els pagaments serien puntuals. Tanmateix, a través d’un comunicat que ha llegit el capità, Quin Araujo, la plantilla diu sentir-se "enganyada" i "preocupada per l’inici tan prematur dels impagaments aquesta temporada". En aquest sentit, hi hauria jugadors que encara no han cobrat, mentre que d’altres han rebut dos mensualitats o part d’elles.

Els jugadors també denuncien l’"absolut silenci" per part del club i afirmen que tenen la sensació que "s’estan rient de nosaltres". A més, retreuen a la directiva la falta de seguretat en l’últim partit al Camp d’Esports, així com el mal estat de la gespa i la falta de material.

"Davant de tot el que està succeint valorem la possibilitat d’iniciar els tràmits per convocar una vaga per reclamar un tracte digne", sentencia la plantilla en el comunicat. En aquest sentit, demanen una solució a la situació del club o que els seus dirigents "donin un pas al costat" i deixin entrar a d’altres.

tracking