SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Segon pagament del Lleida Esportiu a alguns jugadors, a qui acompanya avui l'AFE

Jugadors del Lleida, a la protesta del dia del Terrassa.

Jugadors del Lleida, a la protesta del dia del Terrassa.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha començat a pagar durant aquesta setmana una segona nòmina a alguns membres de la plantilla, segons han confirmat fonts de l’entitat. Els pagaments han arribat després que els jugadors convoquessin per avui una roda de premsa, acompanyats per membres d’AFE, per denunciar la seua situació. En el moment en què van fer pública la intenció de convocar la premsa, tan sols alguns futbolistes de l’equip havien cobrat a tot estirar una nòmina, encara que en diversos casos la quantitat percebuda era inferior.

Els jugadors i membres del cos tècnic del Lleida Esportiu compareixeran avui públicament, acompanyats per dos membres de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), per denunciar la seua situació, “que els està impedint exercir la seua professió en les millors condicions”, segons ha explicat en un comunicat el sindicat de jugadors. La compareixença la faran juntament amb Diego Rivas, secretari general d’AFE, i Ángel Rodríguez, codirector de l’assessoria jurídica de l’associació.

A la nota, el sindicat recordava els “reiterats impagaments” per part del Lleida, així com “la negativa per part del club a facilitar una còpia dels contractes i precàries condicions de feina” de la plantilla.

tracking