SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista ja té patrocinador

Després de tres temporades sense un espònsor principal, Finques Prats donarà nom a l'equip d'OK Lliga || L'acord és per a aquesta campanya i la que ve

Sergi Folguera, Bruno Di Benedetto, Ignasi Amor, Enric Duch, Xavier Prats, Jordi Badia i Sergi Duch, amb les noves samarretes de l’equip.

Sergi Folguera, Bruno Di Benedetto, Ignasi Amor, Enric Duch, Xavier Prats, Jordi Badia i Sergi Duch, amb les noves samarretes de l’equip.X.P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Llista Blava tornarà a tenir un patrocinador principal després de tres temporades sense aquesta figura, des que ICG Software va posar el punt final el juny del 2018 a sis anys de relació, just després d’aconseguir el primer dels tres títols europeus que conqueriria el club llistat de forma consecutiva. “Per a nosaltres és vida”, reconeixia ahir el president, Enric Duch, durant la presentació del nou espònsor del club, una gran notícia que s’uneix a la tornada ja confirmada del club a l’Onze de Setembre després d’un any i mig de desterrament a Bell-lloc per culpa de la Covid. “Tornem a casa i ho fem per la porta gran, amb una empresa de Lleida, la qual cosa ens omple d’orgull”, va afegir.

Finques Prats donarà nom al primer equip llistat el que queda de la present temporada (s’estrenarà precisament aquest diumenge al partit davant del Reus, l’últim a Bell-lloc) i la que ve, encara que el responsable de l’empresa, Xavier Prats, no descarta ampliar-lo. “Aquest projecte inicialment és per dos anys, però volem seguir fins que algú ens agafi el relleu. Amb aquest conveni volem donar llum a l’hoquei”, va assenyalar.Duch va afirmar que el nou patrocinador “ens donarà viabilitat i futur, així com orgull, perquè érem l’únic equip de l’OK Lliga que no tenia nom a la samarreta, i això era una espina que teníem clavada.

Per fi el tenim i és un dia important per a la història del club. A més, que sigui de la nostra terra encara ens honra més”, va apuntar. El president no va donar a conèixer l’import econòmic que ingressaran pel patrocini, però sí que va reconèixer que “ens ajudarà moltíssim per poder tancar el pressupost d’aquesta temporada”.

De cara al futur es va mostrar ambiciós. “No podem quedar-nos aquí on som. Tenim l’espina de competir a la Champions –aquest any van ser convidats per l’associació de clubs, encara que al final no va arribar a concretar-se–, en la qual el club mai ha competit en tota la seua història, i ara és una opció amb què podem somiar”, va afirmar.A més de l’aportació del nou patrocinador, amb la tornada de l’equip a l’Onze de Setembre el club podrà incrementar els ingressos gràcies als abonats i a les empreses, que jugant a Bell-lloc no han pogut afegir-se al projecte.

El club va anunciar els preus dels carnets per al que queda de temporada, que s’han fixat en 60 euros per als abonats, 40 euros per als jubilats i 125 euros per al soci.

Folguera i Victòria Porta, els millors del mes de novembre

La Federació Espanyola va donar a conèixer ahir els guanyadors de l’MVP del mes de novembre, tant de l’OK Lliga masculina com de la femenina, dos d’ells amb accent lleidatà. Albert Folguera, amb el seu equip situat a la tercera posició de la competició, va ser elegit millor entrenador d’octubre i novembre després de rebre el major nombre de vots del jurat, format per cinc periodistes i quatre tècnics de les seleccions espanyoles d’hoquei.

Per la seua part, Victòria Porta, la golejadora i capitana del Patí Vila-sana, líder de l’OK Lliga femenina, va ser escollida com a millor jugadora.

tracking