SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Una jugadora del Vila-sana, pitxitxi a l'OK Lliga amb 11 gols en cinc partits

Victòria Porta és la pitxitxi de la Lliga, amb 11 gols en cinc jornades || Ha marcat un terç dels de l'equip, que és líder i també el més golejador

Victòria Porta celebra un dels gols que ha marcat.

Victòria Porta celebra un dels gols que ha marcat.HOCKEY_VALI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Malgrat tenir una plantilla totalment renovada, el Vila-sana està protagonitzant un inici perfecte de temporada i és el líder de l’OK Lliga femenina amb 15 punts en cinc partits –els ha guanyat tots–, dominant tots els registres golejadors. La màxima golejadora de la Lliga és Victòria Porta, que ha marcat onze gols, tres més que la seua perseguidora i l’equip és el que més marca, amb 31, una mitjana que supera els sis per encontre. Fins al cap de setmana passat eren quatre els equips que havien guanyat tots els partits, però el Vila-sana va fer tot un cop d’autoritat al guanyar-ne un, l’Igualada, per 2-9, amb quatre gols de Victòria Porta.

“Després de l’any passat, en el qual vam acabar al grup per no baixar quan havíem d’estar en el que lluitava pel títol, estem molt contentes de com ha començat la temporada”, explica Victòria Porta. L’equip té tres jugadores entre les tretze que han marcat més gols, ja que Vale Fernández és cinquena amb 6 gols i la també argentina Luchi Agudo, la tretzena amb 5. L’equip s’ha reforçat amb tres internacionals argentines i una espanyola i l’aposta està sortint bé.“Estem molt il·lusionades.

El primer objectiu és classificar-nos per a la Copa de la Reina i penso que enguany podem aspirar a guanyar-la”, explica la de Vila-sana. “I també volem aconseguir per fi la classificació per a una competició europea”. Pensar en el títol de Lliga és prematur i el tècnic, Lluís Rodero, explica que “cal anar partit a partit”, en una versió del Cholo Simeone.La pitxitxi de l’equip no creu que el bon inici es degui al fet que s’han enfrontat amb rivals fluixos.

“Dissabte vam guanyar a Igualada. Tenim un bon equip, estem molt unides i el Lluís ens està portant molt bé”, explica Porta, i afegeix que “a més, a la màxima categoria no hi ha rivals ni partits fàcils”.Aquest bon inici de Lliga no ha passat desapercebut per a la Selecció Espanyola i Victòria ha estat convocada per a un control al CAR de Sant Cugat el 27 d’aquest mes. “És tot un premi”, valora. En aquests controls també hi haurà una altra lleidatana, Ona Moreno, de l’Alpicat, que hi anirà el dia 30.

Va quedar segona màxima golejadora la 2017-18

Victòria Porta es va quedar molt a prop de ser la màxima golejadora de l’OK Lliga la temporada 2017-18, la primera en què competia el Vila-sana. Porta va arribar empatada a l’última jornada amb Gemma Solé, del Cerdanyola, que va acabar pitxitxi de la competició amb 38 gols, per 37 de la del Pla d’Urgell.

Victòria Porta celebra un dels gols que ha marcat.

Victòria Porta celebra un dels gols que ha marcat.HOCKEY_VALI

tracking